• Замяна на стъкло iPhone 11 Pro

  Apple произвежда едни от най-надеждните смартфони досега. Въпреки това, при небрежно боравене корпусът може да бъде повреден. В такъв случай може да се наложи да смените стъклото на iPhone 11 Pro. Нашите майстори ще извършат инсталацията в най-кратки срокове, с минимално време.

  Промяна на стъклото на iPhone 11 Pro се изисква в следните случаи:

  • при носене без калъф в джоба с монети, ключове и други малки метални предмети-на повърхността могат да възникнат драскотини и чипове, които затрудняват нормалното използване;
  • ако устройството е паднало от сравнително голяма височина върху твърда повърхност – в резултат на това повърхността е покрита с мрежа от пукнатини.

  Обикновено причината за необходимостта от подмяна на тъчскрийн iPhone 11 Pro става поради определена механична повреда. Благодарение на специалното оборудване, нашите специалисти ще могат лесно да инсталират новото стъкло с минимален разход на време. Визуално ремонтираният апарат ще бъде невъзможно да се разграничи от новия.

  Процедура за замяна на предното стъкло iPhone 11 Pro

  Замяната на стъклото на iPhone 11 Pro с оригинала не се различава много от подобна процедура на други смартфони на Apple. Тя включва следните основни стъпки:

  • отстраняване на свързващите елементи в долната част на корпуса – те са разположени от двете страни на мястото на свързване със зарядното устройство;
  • с помощта на шпатула или пластмасова лопатка разединяваме двете части на корпуса;
  • изважда се дисплейният модул и се отделя старата рамка;
  • на вакуумната машина дисплеят е фиксиран – след което повърхността му се загрява до температура 80 ° C;
  • поляризаторът се проверява – ако е необходимо, той може да бъде заменен (той се отстранява с помощта на горещо острие).

  Всички повърхности се почистват от старото лепило – след което се извършва монтаж в обратен ред.

  Можете да се запознаете с условията, разходите за ремонт и начините на плащане по телефона – като се обадите сами или поръчате обратно обаждане. Нашият специалист ще предостави точна, подробна информация и ще отговори на всички въпроси на клиента.

  GSM-serviz.com е вашето място! Посетете ни още сега!