• Поправка на iPhone

  Повечето собственици на iPhone нямат нужда от ремонт за своите  устройства, защото любимите приспособление се ценят и съхраняват правилно от тях. Понякога дори правилното съхранение не е достатъчно за да предпазим телефона  и ако счупването все пак се случва, е изключително важно да се обърнем към специалисти. Нашият специализиран сервизен център предлага помощ от квалифицирани специалисти, с голям опит в областта на обслужване на продукти на компанията Apple. Ако искате евтино, надеждно и бързо  да се поправи вашият смартфон, свържете се с нас.

  Гаранция за качество на използваните резервни части

  Използването на качествени резервни части е от изключително значение за правилната поддръжка на вашето устройство. Ако резервните части са ниско качество, дори и успешна смяна на счупен детайл ще зарадва потребителя, но не за дълго – скоро този елемент отново ще излезе от строя.

  За поправката на тези детайли има три класа компоненти:

  А най – евтини части, отливане от нискокачествени материали, но тъй като недостоверна;
  АА – доста добри части, които могат да служат дълго време, но имат отделни дефекти (некачествена боя, неправилно разположени елементи и закрепване);
  ААА – компоненти, създадени в съответствие с високите стандарти, старателно копирующие оригинални детайли. Към същата група се отнасят оригинални резервни части Apple.

  Най-често срещаните счупвания на iPhone

  • Разбито стъкло вследствие на силен удар, падане върху твърда повърхност
   Замяната на стъклото в такъв случай трябва бъде извършено възможно най-скоро, дори ако пукнатината почти не влияе на работата – чрез нея вътре в устройството ще попаднат влага и прах, което може да доведе до други неизправности, увеличаване на разходите за ремонт.
  • Износена или повредена батерия – продължителността на живот на елемента е предварително изчислена ресурс на работа, броят цикли на зареждане/разреждане. Батерията в смартфоните от този производител са вградени, така че смяната им също трябва да се извършва от специалист в условия близки до фабричните;
  • проникване на влага – въпреки, че последните модели мобилни устройства имат определена защита срещу влага, това не ги прави водонепропускливи. По тази причина устройството е в състояние да излезе от строя след разговор под дъжда, или след като е в джоба на намокрено яке или чанта. При повреда на корпуса или некачествен ремонт е възможно да се образува конденз направо в рамките на телефона което също би довело до сериозни щети за устройството.
  • прах под лупата на основната камера – тъй като устройството не може да се нарече херметически затворено, с течение на времето в него проникват малки частици прах, които постепенно провокират отделни неизправностти. Най – малкото се разваля качеството на изображението, а никой не би останал очарован от това.

  Ние предлагаме на своите клиенти не само безупречно качество, но и бързо изпълнение на всяка поръчка. При възникване на всякакви въпроси, проблеми и неизправности можете да получите консултация от професионалист , като се свържете с нас.