• Замяна на стъкло камера iPhone 11

  Когато се налага подмяна на стъклото върху камерата?

  Стъклото на камерата е една от най-крехките части на смартфона. При падане от височина, силен удар или просто поради активна работа се появяват пукнатини или драскотини по стъклото, поради което камерата не може да функционира в нормален режим. Освен естетически дефект, това често води до снимки и видеоклипове, заснети на даден телефон, получени със смущения и изкривявания. Пукнатините са източник на проникване на мръсотия и прах в камерата и след това трябва да смените камерата напълно, което струва значително по-скъпо. Замяна на стъкло в най-кратки срокове е възможност да даде на вашия апарат актуализиран външен вид и качествени снимки и видео материали.

  Как се извършва ремонт на стъкло камера

  Отстраняването на тази повреда се отнася до категорията не е много сложна и отнема малко време за опитен майстор. Ремонт у дома с помощта на видео инструкции от може да доведе до сериозни проблеми за телефона.

  Свържете се с сервизен център GSMservice, и ще получите качествен ремонт на за всяка повреда. Нашите техници ще направят пълна диагностика на телефона, при установяване на  неизправност ще обсъдят с вас коя част подлежи на подмяна. Диагнозата за клиента винаги е безплатна и отнема не повече от 10 минути.

  Ако имате нужда от подмяна на стъклото на камерата с iPhone 11 и имате въпроси относно предстоящия ремонт, можете да ни посетите на място или да се обадите на телефоните, посочени в  сайта. Във всеки случай ще получите качествена консултация и варианти за решаване на вашият проблем. Обадете ни се още сега!