• Смяна на стъкло на iPhone 8 plus: кога е необходима

  Външният вид на устройството не е претърпял сериозни промени, закръглени ъгли, доброто дебелина, по-голям екран – всичко това е познато на потребителите. Apple значително подобрява техническите характеристики на новото стъкло: модул за задната повърхност имам защитен слой с 50% повече, което означава, че по-малко би пострадало от удари и падане. Стъклото е със специално покритие, не позволява да се отбелязват пръстови отпечатъци и прави повърхността устойчива на замърсяване. Производителят си е поставил задача да направи устройството безопасно, за подобряване на неговите характеристики и здравина. Специалното стъкло покрива предния и задния панел, корпус от стомана и алуминий го обгръща и завършва изисканият му вид. Подобни материали днес широко се използват в космическата индустрия, което за пореден път затвърждава качеството и прецизната му изработка.

  Кога да потърсим помощ?

  При поява на пукнатини дори в малки размери, частиците които се натрупват в тяхмо гат да проникнат вътре и да доведе до нежелани последици. Също така чрез увреждане на стъклото може да попадне и влага. Попадналите чужди тела моат да предизвикат окислителни процеси, които да се отразят на качеството на работа на устройството, или напълно да повредят действията му.

  Симптоми, които ви напомнят да потърсите помощ:
  – наблюдавате увреждане на екранната област;
  – има места с изгубен фокус и изкривяване на изображението;
  – периодично блокиране на touch screen;
  – нарушения в работата на системните приложения;
  – налице са отклонения в работата на сензора, увеличава се времето за отговор;
  – устройството не разпознава или неправилно интерпретира действията на потребителя.

  Всички тези показатели показват, че проблемът не е само визуално и не свършва с разбитото стъкло, той е много по-дълбок и изисква помощ от квалифицирани специалисти. Ако и вие забелязвате тези симптоми във вашето устройство не се колебайте да ни потърсите.

  Замяната на стъкло на iPhone plus 8 за нас е често срещана процедура, която се извършва от нашите специалисти бързо, качествени и прецизно. Затова сме уверени, че може да бъдем най-добрият ви приятел при борбата с повредата на вашето мобилно устройство.
  Ако имате нужда от бърза и всеобхватна помощ, свържете се с нас. Ние ви гарантираме качество на услугите и изгодна ценова политика за всеки клиент.