• Ремонт на телефони Samsung

  Samsung вече много години се радват на успехи на технологичният пазар и е предпочитана марка сред милиони хора по света. Голяма част от техните устройства не се нуждаят от ремонт в продължение на дълги години, но естествено винаги има и изключения, както във всеки дял на модерните технологии.
  Обикновено при спазване на препоръките на производителя и правилата за експлоатация, устройствата не би трябвало да предизвикат оплаквания. Въпреки това, ремонт може да се наложи при счупване или износване на един от компонентите, невнимателно боравене с устройството, престой в помещения с повишена влажност и контакт с вода.

  Чести повреди, при които е необходимо да потърсите сервизен център

  Устройството не изпълнява вашите команди. Микрофона и говорителят са засегнати и повредени, вследствие на което се появяват и смущения във връзката.

  Мобилното устройство не зарежда. Ако вашият апарат престане да изпълнява процеса на зареждане, причините могат да бъдат следните:
  – удар, които блокира процеса
  – попадане на разлята течност в апарата. ( в този случай не е задължително устройството да спре да работи веднага. Постепенно с окисляването на засегнатите части се появяват и проблемите.)
  – проблем със зарядното устройство или жака за зареждане
  – бъг в софтуера.

  Проблеми с дисплея. Понякога върху дисплея може да се появят бели ивици или петна, както и размиване на цветовете. Собствениците са изправени пред подобна картина след оказване на натиск върху телефона ( поставяне в тесен джоб, чанта и т.н.) или след падане и удар в твърда повърхност. Такива сериозни проблеми може да са предизвикани и от попаднала влага в апарата, а за да разкрие точното място на счупването ще бъде необходима направата на диагностика върху него. Ние от Gsm Service може да ви предложим такава диагностика и на база получените резултати ще обсъдим възможните решения с вас! Обадете ни се!