• Замяна на стъклото на iPhone XS Max

  къде може да се получи квалифицирана помощ?

  Много потребители смятат, че смяната на външно стъкло изисква минимална квалификация и може да бъде извършена от всеки. В случай на бюджетни смартфони е вярно, но за Apple устройства е повече от спорно.
  Iphone са известни със своята надеждност и репутацията, която сепридобили през годините е изградена на успешна, прецизна и безпроблемна работа. Този включва не само иновативни решения, които редовно правят пробиви в индустрията, но и високо качество на всеки, дори на най-малкия елемент. Самото покритие на мобилните устройства отдавна престана да бъде просто стъкло, неговите функционални задачи са много широки. То предпазва екрана, пречи на замърсяването на повърхността, участва в коректната работа на докосване за управление, осигурява необходимата точност на цветовата матрица. Ето защо за замяната му, когато се налага трябва да бъде направено в еквивалент, равен по качество на индустриалното.
  Друга трудност e процесa на монтаж и демонтаж. Apple обръща много внимание на корпуса, както и сложното свързване на камери True Depth, така че замяната на стъклото на iPhone XS Max трябва да се извършва при стриктно спазване на действащите стандарти.

  Смяна на стъкло

  Последствията от извършването на неквалифицирана замяна на стъклото на iPhone XS Max, може да не се забележат веднага, но да доведат до сериозно нарушение в работата на мобилната техника. Неправилно сглобяване и недостатъчното стягане на елементите на устройството, прави „вътрешния свят“ на смартфона достъпен за прах, мръсотия и вода. Отворите могат да бъдат толкова малки, че да не се виждат с невъоръжено око, но и това е достатъчно, за да се повреди сериозно ефективността на устройството.