• Смяна на дисплей на iPhone 12 и iPhone 12 Pro

  С пускането на iPhone 12 и iPhone 12 Pro мнозина се зачудиха дали актуализираният дизайн на смартфоните ще повлияе на сложността и в резултат на това на разходите за поправянето им. Изглежда, че тъй като Apple беше толкова загрижена за околната среда, че дори пожертва адаптера за зареждане, включен в комплекта с iPhone (не говорим за слушалки), компанията трябваше да направи колкото се може повече компоненти за iPhone, които да бъдат сменяеми. За да могат клиентите да използват телефоните си възможно най-дълго и да не ги изхвърлят в кошчето веднага щом нещо се счупи. 

  Нашите специалисти от GSMservice отбелязаха, че Apple затруднява ремонта на смартфоните си за сервизни центрове. Така че, ако по-рано дисплейният модул на iPhone можеше да бъде отстранен с помощта на конвенционален инструмент с вендуза, сега е необходимо да се използва отопление за това.

  Не е ясно защо Apple разрешава използването на отопление за премахване на дисплея на iPhone 12, но това може да се дължи на устройствата с нов дизайн с плоски ръбове и дисплей, който стои на едно ниво с рамката. Линията iPhone 12 също се отличава с подобрена водоустойчивост IP68 до дълбочина от шест метра, което означава, че Apple може да използва по-силно лепило в конструкцията си.

  Смяната на екрана може да бъде успешна само след повишаване на температурата на загряване на със специално оборудване. Премахването на екрана просто е невъзможно без допълнително затопляне. 

  Тази процедура изисква точност, внимание и разбиране какво точно правим. Ние разполагаме с необходимото оборудване и опит за това! Очакваме ви на посочените телефони или тук на място. GSM-serviz е правилният избор за вас!

  Сервизният център  е лесен за намиране на картата, разположен в непосредствена близост до метростанциите и в пресечната точка на автобусните маршрути. Обръщайки се към нас, ще поставите вашето устройство под защитата на нашия опит и професионализъм, което със сигурност ще има благоприятен ефект върху резултата!