• Ремонт на камера за iPhone

  В съвременните мобилни устройства на гиганта Apple, един от първостепенните елементи е висококачествена камера, която цели открояване на технологичният пазар. Обективите на задните камери са издадени от корпуса и винаги са в контакт с повърхността. Те са защитени от повреда, влага и прах чрез защитно стъкло, но то не винаги спасява. Ако камерата на iPhone ви не работи, елате на безплатна диагностика в нашия сервизен център. Даваме гаранция за работата си и оригинални модули.

  Устройство на камерата

  Предната камера на iPhone моделите е свързана с бутоните за сила на звука, клавиша за включване, както и с бутона за превключване на режим вибрация. При някои модели в тази част е разположен и скенера за лицево разпознаване truedepth, сензора за осветеност и микрофон.
  Много често при повреда на на камерата, останалите елементи не могат да функционират правилно дълго време и започват да се повреждат. Това се дължи именно на взаимовръзката между всички елементи намиращи се в тази част. Още при наличието на такъв проблем е препоръчително да вземете мерки, за да се избегне появата на други щети за устройството.

  Защо камерата не работи?

  Не е задължително да сте натрошили на парчета мобилното устройство за да спре камерата да функционира. Представяме ви няколко причини, които биха причинили повреда:

  – камерата не фокусира, приближение (Zoom) не функционира.Снимките се получават тази мръсна и неясно.

  – приложение на камерата се затворя и не изпълнява зададените команди
  Ако при стартиране на приложението камерата покаже грешка ви препоръчваме да опитате да рестартирате телефона и да опитате отново. Ако това не помогне, най-вероятно, счупване се крие някъде по-дълбоко в свързващите елементи.

  – счупено стъкло или модул на камерата, отказ на светкавицата да се включи.
  Дори леко физическо въздействие, е в състояние да счупи камерата на мобилното устройство. Ако и вие се намирате в такава ситуация не се тревожете! Оставете запитване при нас и ние ще ви отговорим при първа възможност.