• Ремонт Samsung Galaxy S8

  Въпреки подобренията, към които се стреми корейскйската компания Samsung, всяка техника си остава несъвършенна, а относно смартфоните това правило се отнася в пълна степен.
  Първото което ви идва наум е да проверите гаранционният сервиз и да се обърнете за помощ към него. За съжаление не всички повреди се покриват от предлаганата гаранция на смартфоните.

  В какви случаи не е въведен гаранционен ремонт за Samsung Galaxy S8?

  – в случай на механични повреди върху екрана на мобилното устройство, стъклената част или основната камера. Накратко, ако смартфона ви е изпуснат и това е причината за тези повреди на безплатна смяна на стъкло не може да се разчита.
  Въпреки че устройството има защита клас IP68 от вода и прах, както и удароустойчива повърхност, правилата на стандартната гаранция се покриват много трудно.
  – софтуерни бъгове: смартфон замръзва, забавя действията си, бавно стартира приложения и т.н. обикновено това се дължи на софтуерни проблеми, които се премахват с връщане към фабричните стойности. Ако сте закупили вашия Galaxy S8 от чужбина или от друг неофициален пазар, в такива случаи официалната гаранция на Samsung не действа.
  – гаранционният срок на мобилният апарат отпада и в случай на установяване на опити за самоделно извършване на ремонт и установяването на следи от отваряне на телефона.

  В кои случаи може да бъде предоставен гаранционен ремонт?

  – проблеми на екрана (не се включва, загуба на яркост).
  – хардуерни проблеми (повредени пиксели, отклонения на цветовете).
  – бързо разреждане на батерията, ако това не е свързано с определени приложения (някои програми сами по себе си се обособяват с повишена загуба на захранването).
  – счупване на гнездото USB Type-C или конектор 3.5 mm (ако няма видими следи за нарушения на правилата за експлоатация).
  – други случаи, ако правилата за използване и не са били нарушавани, и става дума не за софтуерни неизправности.

  Ако попадате в графата неизправности, които не се отстраняват от производителя, можете да ни се обадите. Гарантираме бърз и качествен ремонт за вашият апарат!