• Смяна на стъкло на iPhone 8

  О не! Телефонът ви е счупен!

  Ако сте разбили на парчета вашият iPhone 8, но мислите че дисплеят ви е напълно здрав, не се отчайвайте! Нашият сервизен център предоставя услуга „замяна на стъкло за iPhone 8 „, което вярваме че ще бъде от голяма полза за вас. След извършените подобрения и ремонт от наша страна, няма да вусетите никаква разлика, а устройството ви ще бъде като ново. Тази услуга няма да се отрази дори и на спестяванията ви, тъй като е много по-евтино, отколкото да променяте дисплейният модул изцяло. Самото стъкло, което поставяме също е с оригинално покритие. Тази услуга се извършва от професионално обучени специалисти в нашият сервиз, в условия максимално близки до фабричните.

  Основните причини за смяна на стъкло Iphone 8

  Въпреки че новите модели смартфони на Apple са оборудвани с предпазно сензорно стъкло Gorilla Glass, е необходимо да бъдат взети още предпазни мерки по отношение сигурността на устройството. Най – предпочитаният начин за защита до момента си остава залепването на стик фолио, който е бърз лесен и достъпен. Това ще предотврати драскотини, напуквания, замърсявания, както и в редки случаи, пълното унищожаване на устройството. За съжаление, няма материал, който ефективно да се противопостави на удар в твърда повърхност, което в повечето случаи довежда до нуждата от смяна на стъклото и/или дисплея.

  Замяна на стъклото на iPhone 8 е нужна, в случай на:

  • Падане на телефона и удар в твърда повърхност.
  • Деформация на корпуса.
  • Силно нагряване или измръзване.
  • Силен спад на напрежение и смущения на iOS.

  Как да разпознаем нуждата от сервизна услуга?

  Симптомите на неизправност и повреда

  Дори и да бъдете изключително внимателни с опазванерто на вашето устройство, понякога това не е достатъчно. Ако забележите някои от представените симптоми за счупване на touchscreen, ние ви съветваме да се потърси помощта на сервиз час по скоро.

  • Петна и разводняване на изображението.
  • Сензора не реагира на натискане.
  • Мехурчета и прах под стъкло.
  • Повредени пиксели и ленти в картината.

  Дори и да попадате в графата на „късметлийте“ с повредено стъкло, първото нещо, което бихме ви посъветвали е да не се отчайвайте! Отидете на страницата за контакти и ни се обадете или оставете заявка за обработка на вашето запитване. След ремонта при нас всичко ще бъде както преди! Очакваме ви!