• Samsung Galaxy A8 2018 – супер телефон

  В началото на следващата година на мобилния пазар, които да бъдат запълнени веднага две новости от Samsung: модели на Galaxy A8 и А8+. По същество, това е превъплъщение на телефони А5 и А7. И ни интересува малкият представител на серията.

  От предшественика приспособление се различава изцяло нов дизайн, показателен за водещ на машината марка, широкоекранен дисплей 5.5″ с резолюция Full HD+ и тънки странични рамки.

  ОСНОВНИТЕ ЧИПОВЕ СМАРТФОН 4

  1. Първият екран с резолюция 2220х1080 и съотношение на страните 18,5:9;
  2. Втората:маркова платформа Exynos 7885;
  3. Третата:двойна предна камера;
  4. Четвърто:гласов асистент Bixby.

  Дисплей

  Galaxy A8 ще получи първокласен SuperAMOLED-панел с резолюция 2220х1080 точки (FullHD+) и стойност 18,5:9. Тъй като екранът е опъната дължина, управлявате телефона с една ръка ще бъде най-удобно.

  Ако се сравни с дебелина на рамката серии, Както и S, след което той определено печели (особено, при включен дисплей), но с всяко ново поколение устройства разликата ще се усети все по-малко. Присъства в А8 и се харесва много на технологията Always on Display с голям брой настройки.

  Изпълнение

  Работи устройството ще бъде на база на фирма чипсет Exynos 7885 c графична подсистема Mali-G71. В основата на процесора е 8 ядра с максимална честота до 2,1 Ghz. SoC е изградена в съответствие с нормите на технологичен процес на 14-нм, което говори за отлична енергийна ефективност.

  Оперативната памет е на разположение или 4, или 6 GB. Също така се твърди модули постоянна флаш памет е 32 или 64 GB с помощта на разширителни карти microSD. Капацитетът на батерията е 3000 mah, което не е толкова малко, като се има предвид отлична платформа, оптимизирана операционна система и енергийна ефективност на системата като цяло.

  Производител заяви, че Galaxy A8 2018 ще получи собствен гласов асистент Bixby, който по-рано е само прерогатив на водещи устройства на компанията. Все още не се знае дали ще бъде помощник работи в „пълна сила“, или е възможно няколко системата.

  Камера

  Набор от модули стрелба смартфон нетипичен: това е една основна камера и двойно — на предна панел. Усещането е, че притурката първоначално проектирани за успешни селфи.
  Гард сензорът с 16 Mp с бленда f/1.7 трябва да стреля на нивото на Galaxy S6, а след това и да го заобиколят по всички фронтове, което не е учудващо. Предната е обазаведена с две двете матрици на 16 и 8 Mp съответно. Светочувствителни лещи — f/1.9, предна светкавицата не е активна.

  Този представител на серията A беше белязана от един вид рекорд: в момента на излизане той е най-фините сред смартфоните на Samsung. Сред предимствата на Samsung Galaxy A8, потребителите съобщават, скорост на работа, възпроизвеждане на цветовете на екрана, капацитет на батерията, използване на две sim-карти и с елегантен дизайн. Но смарт телефон вече е спечелил и отрицателни отзиви, най-често на критика е подложен на нестабилност на апарата. Приспособление може да се провали, дори и при падане с малка височина и на нетвърда повърхност. Освен това, проблеми могат да възникнат най-различни. Нужда от ремонт Samsung Galaxy A8 – обърнете се към специалисти ReMobi.ru.

  Нека да разгледаме характерните оплаквания на притежатели на смартфон:

  • Връзка с мобилни оператори е много нестабилна и нивото му отстъпва много конкуренти.
  • Качеството на Wi-Fi оставя много да се желае – мощност на приемника ниска.
  • Много крехки. Дори в отсъствието на падане, на дисплея могат да се появят пукнатини.
  • Проблеми с камера, която така че не е добра по отношение на качеството на снимките.
  • Проблем с определянето на сим-карти
  • Във всички тези случаи възниква необходимост от ремонт Samsung Galaxy A8. За да се възстанови функционалността на своя притурка, а не „убий“ и си мърмори, трябва да се лекуват само в специализирани сервизи за ремонт на смарт телефони Samsung. Пример за такива центрове може да послужи като мрежа ReMobi.ru.

  Благодарение на използването на най-съвременно оборудване, нашите майстори ще могат в рамките на един час да предоставят такива услуги, както и подмяна на корпуса и дисплея, безплатна диагностика, необходим ремонт. Цената на всички услуги, които можете да научите повече на самия сайт. Ремонт Samsung Galaxy A8 е една от силните страни на нашите специалисти. Те ще се възстанови функционалността на смартфон в най-кратки срокове и качествено.