• Ремонт на Sony Xperia XZ3

  Нека разгледаме новият Sony Xperia XZ3 за да сравним нововъведенията спрямо предишните модели на компанията — OLED екран, вместо обичайните IPS-матрица, както и нова предна камера с 13-MP резолюция. Цветовата гама ще предизвика възторг дори от скептиците. Заедно с класически черен (Black) и бял (White) опции са зашеметяващо зелено (Forest Green) и не по-малко атрактивено бордо (Bordeaux Red). Последните 2 нюанси изглеждат феноменално. Но нека погледнем директно топ 5, за всички Sony новости.

  Топ 5 на Sony Xperia XZ3

  • Водещ процесор Qualcomm Snapdragon 845 
  • Напълно нова P-OLED матрица с диагонал 6 
  • Кристално чист стереозвук от предни високоговорителя 
  • Режим на запис на видео Супер Slo-Mo 960 fps 
  • Android 9 Pie 

  Дисплей 

  устройството получи диагонал 6″, разделителна способност на 2880х1440 точки, плътност на пикселите 537 ppi и съотношението 18:9. Определянето на размера е съвършено, извивките на екрана от двете страни изглеждат елегантно и естествено.. Въвеждането на OLED-технологията позволява реализиране на режим Always On, който в Sony е означен като Ambient On. 

  Батерия 

  Батерията не се сваля, с капацитет 3300 mah. Според стрес тестовете може да разчитате на 5 часа активен дисплей и 2 дни на работа с едно зареждане. 

  По отношение на хардуерните характеристики модела напълно копира XZ2. Телефонът е изградена на 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 845 и графично ядро Adreno 630, има 4 GB RAM и 64 GB постоянна памет. UFS 2.1 е с възможност за разширителни карти microSD. 

  Камера 

  Пред вас е любимият на всички сензор Sony IMX 400 Motion Eye, който е способен да навлезе в 4C с HDR-качество и създаване на Slo-Mo видео със скорост от 960 кадъра в секунда. От иновациите си струва да се отбележи интелигентната система за бързо стартиране на камерата, която се отваря с приложение, когато насочите смартфона го към обекта. 

  Нашите специалисти извършват ремонт на телефони Sony Xperia X3 независимо от тяхната трудности при всички случаи на възникнали на щети. Тук можете да замените дисплей, предпазно стъкло, touch screen, дисплей и т.н. Диагностиката на устройството е напълно безплатна, като позволява откриването на всички проблеми.  

  Сервизен център GSMservice може да поправи смартфона ви в продължение на няколко часа, всичко ще зависи само от сложността на работата. Нашите висококвалифицирани специалисти ще могат да се възстановят всички части, развалени след потапяне или механично увреждане на ниски цени. Работата ще се извършва в най-кратки срокове, и след завършване се издава гаранционна карта, която ще бъде допълнителна гаранция за вас и доказателство за това, че всички услуги са изпълнени качествено.