• Ремонт на Samsung Galaxy М 20

  Samsung Galaxy М 20 е един от първите представители на линия „M“ от компанията Samsung. Специалната линия смартфони, е създадена за да се конкурира с китайските марки и, да бъдем честни, е много силна заявка за победа. Нов процесор, двойна камера и втори обектив са само част от екстрите, които предлага Samsung! И то в сферата на един повече от достъпен ценови клас.

  Топ 5 на Samsung Galaxy М 20

  • Голям 6.3 инча Infinity U дисплей
  • Две сим карти
  • 3.5 mm jack /USB type-c
  • Батерия 5000 mah
  • Двойна основна камера

  Дисплей

  Резолюция на високо ниво – Full HD+. Това вече е стандарт за добър смартфон, дори и при китайските модели в наши дни. На толкова голям дисплей може наистина да се оцени от почитателите. Samsung Galaxy М 20 представя красотата на високата резолюция и ви позволява преглеждане на видео и снимки, или да играете игри, като едновременно “потъвате” в екрана. Колоритен и сочен, с много добри ъгли на видимост и запас от яркост. И то на достъпна цена!

  Изпълнение

  Във вътрешността на смартфона е поставен осемядрен чип на Samsung и три или четири GB оперативна памет, в зависимост от модификация, така че проблеми не се появяват, и устройството работи плавно и леко. Като цяло характеристиките са на отлично ниво,така че няма от какво да се страхуваме – той се справя отлично с повечето задачи.

  Камера

  Основният модул на 13 Mp достойно работи в почти всякакви светлинни условия. При включен HDR динамичният обхват се увеличава, но не твърде силно. Вторият сензор от 5 мегапиксела, е оборудван с широкоъгълен обектив, но не може да се похвали с голямо качество.

  Ремонт на Samsung Galaxy М 20

  Съвременният човек е изцяло зависим от своя телефон и това се отразява във всичко: от проверката на дата и час, до сложни информационни потоци с последните новини задачи за деня. Именно поради тази причина счупеният телефон е началото на рухналите планове, изгубена информация, както и пълната липса на личен комфорт за ползвателя. Дори и най-малка пукнатина на екрана причинена от случайно падане, понякога се превръща във сериозна заплаха за “живота” на устройството.

  Сервизен център GSMservice ви предлага качествено и бързо обслужване, и ремонт на всички възникнали повреди на вашето устройство.
  Ние предлагаме безплатна диагностика за повреденият апарат и бързо диагностицираме възникналите проблеми. Нашата услуги са достъпни за всеки клиент, а устройството ви се връща с допълнителна гаранция на ремонтираните елементи.