• Ремонт на Vivo Y17

  Компанията Vivo не отдавна се появи на пазара, но извън нашата страна и особено в Китай те вече отдавна са известни, като производител на качествени устройства в различни ценови диапазони.

  Основният корпус е направен с използването на същата технология за печат, която се намира при най-големите производители на пазара.
  Не може да се каже, че тя изглежда наистина оригинално, но с оглед на бюджета за позициониране, определено добавя няколко точки спрямо естетическият вид на устройството.
  В долния край са разположени функционални бутони за управление на силата на звука и за включване на апарата, отдолу е позиционира основният говорител и вход за слушалки.
  Дисплея е напълно безрамков, изключение е горната част, която прикрива зад себе си предна камера.

  Vivo Y17 е оборудван с добър IPS-екран

  Ъглите на видимост са достатъчно широки, за по-удобно ползване, цветовете са естествени, състав на яркостта малко липсва, но е напълно достатъчен за да се наслаждаваме на устройството в слънчев ден.

  Най – „вкусната част“ в това устройство, е батерията му.
  Капацитет 5000 mah, с оглед на процесора е достатъчно за 2-3 дни активно използване. Ако използвате Vivo Y17 само като телефон, за зареждане може да забравите и за една седмица.
  Сърцето на машината този път стана процесор Хелио P35, в комбинация с 4 Gb оперативна памет. Процесора е икономичен, спокойно се справи с всички офис задачи и стабилна работа с интерфейс.

  4 Gb ram памет осигуряват качествен мултитаскинг и бързо изтегляне на всички приложения, както и поддръжка на всички диапазони 4G, което ще ви позволи винаги да ползвате високоскоростна интернет връзка.
  Също заслужава да се отбележи наличието на качествен скенер на пръстови отпечатъци и валиден GPS.

  Качеството на снимките от Vivo Y17 се оказа изненадващо отлично

  Основната двойна камера (третият обектив е със сензор за дълбочина) включва в себе си широкоъгълна и обикновена матрица, дополнение с изкуствен интелект и възможност за фина ръчна настройка.
  Снимките в дневни условия се получават наситени, без най-малкия намек за шум в изображението.

  Ремонт на Vivo Y17

  Ремонт на телефон Vivo Y17 се провежда със специализиран хардуер и помощта на качествени резервни части. За всички видове ремонтни дейности се издава гаранция.

  Сервизен център GSMservice ви предлага:

  • Подмяна на дисплея
  • Подмяна на корпуса
  • Подмяна на батерията
  • Подмяна на заден капак
  • Подмяна на бутони
  • Възстановяване след проникване на вода Безплатна диагностика на устройството
  • Смяна на слуховата динамика
  • Подмяна на захранващ конектор

  При възникване на определен проблем с вашето устройство ви съветваме да се обадите в сервизен център GSMservice! Нашият екип от професионалисти е насреща са ви помогне за всеки проблем на вашият смартфон! Работим на конкурентни за пазара цени, които са изгодни за нашите клиенти! Работата ни е бърза, качествена и прецизна! Очакваме ви!