• Ремонт на Alcatel 1S(2019)

  В средата на 2019 г. всички големи играчи на пазара на мобилни устройства постепенно обновяват своите устройства, предлагайки увеличено качество на все по достъпни цени.  Alcatel 1S е модел, който има два атрактивни фактора: може да се купи евтино и има добри характеристики. 

  Топ 3 Alcatel 1S(2019)

  3GB RAM

  Двойна камера

  HD IPS екран

  Дизайн

  Корпусът на устройството е класически моноблок, изработен от пластмаса и допълнен с метални вложки, осигуряващи безопасността на устройството. Трудно е да се намери някакъв интересен и необичаен детайл, дизайнът тук е чисто вторичен и цветът не предполага нещо или други „интересни“ отличителни черти. 

  В десния край има бутони за управление на силата на звука и включване на устройството, има и слот за свързване на MicroSD. 3.5 mm конектор е разположен в долната част на устройството, а горният край е зает от различни по вид и функционалност сензори. Основният високоговорител е достатъчно силен, рамката около екрана не е прекалено голяма, което е приемливо за крайният потребител.

  Дисплей

  IPS-екран в бюджетен апарат вече не е рядкост, още от преди 2-3 години, но в т.нар. бюджетни телефони се появяваха редица неизправности,  ниски ъгли на видимост и неестествени цветове. Този път обаче няма от какво да се притеснявате. След като решиха да заложат на дисплея като основен елемент на смартфона, Alcatel вградиха качествен екран в 1s, който е приятен за работа и не създава проблеми.

  Батерия

  3000 mAh, с оглед на изключително бюджетния чипсет е приемлива стойност, която ще бъде достатъчна, за да може устройството да се използва активно през целия ден без проблеми. Система за бързо зареждане не е предвидена в това устройство.

  Изпълнение

  Процесорът Spreadtrum SC9863A е“ максималният минимум“, възможен в  този вид устройство, но е и най-слабата му част. Да, благодарение на правилната оптимизация и големия обем на оперативната памет, проблеми с интерфейса на практика не се появяват, но при опит да се включи всяко „тежко“ приложение, телефона няма да се справи. Почитателите на игри би трябвало да се насочат към друг модел, който да се справя с натоварването. Въпреки това, по всички останали параметри смартфона се справя достойно. 

  3GB RAM е рядкост за такава цена. Благодарение на тях мултитаскингът работи качествено на устройството, коригирайки многобройните недостатъци на чипсета. Има поддръжка за LTE и актуална версия на Bluetooth, която ви позволява да свържете безжични слушалки и да слушате музика с високо качество. Скенерът за отпечатъци работи бързо и правилно.

  Камера

  Двойната камера, тенденцията на настоящия сезон, се появи и в този смартфон, но качеството на самата бленда съответства на ценовия сегмент на устройството. През деня можете да получите добри резултати, а ефектът на Боке приятно допълва възможностите, но при най-малкото отклонение и слаба светлина качеството на крайния резултат пада.При нощните снимки не е възможно да получите добра снимка. 

  Ремонт на Alcatel 1S(2019)

  Нашият сервизен център предлага услуги за ремонт на смартфони в продължение на дълъг период от време. За годините на своята дейност, успяхме да спечелим доверието и признание от многобройните ни клиенти, благодарение на високото качество на предлаганите услуги. В нашата компания работят много опитни и квалифицирани специалисти, които могат максимално бързо разкрият причината за повредата на смартфона ви, както и да елиминират всички неизправности. 

  За да поправка на вашето устройство, както и други въпроси трябва да се свържете с нас.  Най — лесният начин е просто да ни се обадите на посочените телефони, или да направите заявка в нашия сайт и ние ще ви се обадим. Очакваме ви!