• Ремонт на Vivo V17 Neo

  Компанията Vivo, която се радва на доста висока популярност в Китай, не много отдавна излезе на международния пазар, вече сериозно затвърди позициите си благодарение на издаването на качествени апарати във всички ценови диапазони. 

  Vivo V17 Neo е представител на „златната среда“, съчетаващ както свойствата на водещите апарати, така и се предлага на много по – различна цена от тях.

  Топ 5 на Vivo V17 Neo 

  • FullHD AMOLED дисплей
  • 6 GB RAM
  • 4500 mAh батерия
  • наличието на NFC
  • добър процесор

  Дизайн

  Външният вид на Vivo V17 Neo ни препраща към устройствата от Huawei. Тази характеристика може да се определи като минус за модела, защото не изпъква особено сред конкуренцията. 

  Въпреки това, ако премахнем вторичния дизайн, V17 Neo изглежда добре, има качествена ергономичност и ниско тегло на конструкцията. 

  В десния край традиционно има бутони за управление и хибриден слот за SIM карти, в долната част е основният високоговорител и входовете за слушалки и зареждане, горната част крие зад себе си всички видове сензори. 

  Скенерът за отпечатъци е под екрана, а основната камера леко изпъква над конструкцията.

  Дисплей

  Окуражаващо е да се види, че през 2019 г.дори средните смартфони са оборудвани с екрани, които преди това са били водещи за много устройства, предлагани на несравнимо по-висока цена. 

  Vivo V17 Neo е оборудван с висококачествен AMOLED дисплей с FullHD резолюция. Екранът се справя чудесно с мултимедийно съдържание, показващо истински черен цвят, а също така работи и аналог на функцията always-on-display, която ви позволява да виждате основната информация, без да включвате екрана на устройството. 

  Батерия

  Vivo V17 Neo е оборудван с несменяема батерия с обем 4500 mAh. 

  С оглед на енергийно ефективният дисплей, този обем е достатъчен за 1-2 дни активна работа, без да е необходимо да свързвате смартфона към зарядното устройство. Налице е възможност за бързо зареждане.

  Процесор

  Смартфона работи с помощта на процесор Mediatek Helio P65. Въпреки неприятната слава, до голяма степен справедливо спечелена от процесорите на MTK, този чипсет може да се похвали с добра производителност и липса на повечето проблеми, присъщи на тази марка.

  Игрите вървят с високи настройки, интерфейсът работи повече от стабилно, изтеглянето и инсталирането на приложения отнема секунди, а GPS и стабилността на сигнала не създават проблеми, както се случва на някои процесори на Mediatek.

  Струва си да се спомене, че в Vivo V17 Neo има 6 GB RAM, такъв запас спокойно ще бъде достатъчен за безпроблемно използване на смартфона през следващите няколко години. 

  Приятен бонус е пълната поддръжка на NFC, скенер за отпечатъци и вградени 128 GB, които са повече от достатъчни за разнообразно съдържание. 

  Камера

  Основната камера има 3 модула. Основен обектив с разделителна способност 32 MP, спомагателна широкоъгълна камера с разделителна способност 8 Mp и сензор за дълбочина. 

  Разделителната способност на предния модул го прави идеален за селфи изображения и видеовръзка. 

  Ремонт на Vivo Y17 Neo

  Ремонт на телефон Vivo Y17 Neo се провежда със специализиран хардуер и помощта на качествени резервни части. За всички видове ремонтни дейности се издава гаранция. 

  Сервизен център GSMservice ви предлага:

  • Подмяна на дисплея 
  • Подмяна на корпуса 
  • Подмяна на батерията 
  • Подмяна на заден капак 
  • Подмяна на бутони  
  • Възстановяване след проникване на вода Безплатна диагностика на устройството
  • Смяна на слуховата динамика
  • Подмяна на захранващ конектор 

  При възникване на определен проблем с вашето устройство ви съветваме да се обадите в сервизен център GSMservice!  Нашият екип от професионалисти е насреща са ви помогне за всеки проблем на вашият смартфон! Работим на конкурентни за пазара цени, които са изгодни за нашите клиенти! Работата ни е бърза, качествена и прецизна! Очакваме ви!