• Ремонт на Samsung Galaxy A20S

  В началото на 2019 г., Samsung бавно, но уверено притиснати от китайски производители с различна степен на адекватност, реши да обнови своята А серия.

  Нека да разгледаме новия модел A20S и да сравним характеристиките, за да можем да си направим изводите за новостта и дали тя заслужава да бъде закупена.

  Топ 5 на Samsung Galaxy A20S

  • 3GB RAM
  • Процесор Snapdragon 450
  • IPS екран
  • NFC
  • Система за бързо зареждане

  Дизайн

  За външния вид на апарата, може да се каже със сигурност само това, че той повтаря дизайна на оригиналния A20, и поради това може смело да се говори за пластмасов корпус и малки рамки около на екрана, подчертаващи принадлежността му към познатата марка. 

  В десния край има бутони за превключване на силата на звука и включване на устройството, има и хибриден слот за свързване на SIM карти и MicroSD.. 

  Като цяло може да се каже, че дизайнът е издържан в спокоен, бизнес стил, типичен за продуктите на Samsung.

  Дисплей

  Samsung A20s разполага с качествен HD IPS дисплей, с безвъздушен слой, отличен запас от яркост и отлично цветово предаване.

  Батерия

  Капацитетът на батерията е 4000 mAh – това е висок капацитет, който е достатъчен за 1 ден активно използване на смартфон.

  Поддържа се система за бързо зареждане.

  Изпълнение

  Чипсет Snapdragon 450 – типичен „здрав“ средно бюджетен, който в комбинация с 4 Gb оперативна памет, е достатъчен, за да стартирате игри на ниски настройки и безпроблемнна ежедневна употреба. 

  Също така смартфонът е оборудван с NFC за безконтактни плащания и бърз скенер за пръстови отпечатъци.

  Камера

  Samsung Galaxy A20S е оборудван с тройна камера, съответно с резолюция 13, 8 и 5 MP. Допълнителните модули са широкоъгълен обектив и сензор за дълбочина, предназначен да създаде ефекта bokeh. Качеството на камерите е подобрено, в сравнение с модела A20, през деня смартфонът прави прилични снимки, през нощта резултатът е естествено далеч от идеалния, но това е често срещан проблем на повечето бюджетни апарати.

  Каква повреди поправя сервизен център GSMservice? 

  Абсолютно всички! Нашите специалистите извършват ремонт на телефони Samsung Galaxy A20S на ниски и достъпни за клиента цени. Тук можете да поръчате подмяна на дисплея, камера, бутони за включване, touchscreen, конектори и захранване. 

  За допълнителни въпроси можете да ни се обадите на посочените телефони или да ни посетите на адрес в сградата на сервиза! 

  Много, много не мисли, и на GSMservice се обади! 

  Телефона тук си поправи и доволен остани!