• Ремонт на Huawei P30 Lite

  В началото на 2019 г.Huawei представи нови смартфони от серията „P“. Днес ще разгледаме най – популярната му версия-Huawei P30 Lite. 

  Топ 5 на  Huawei P30 Lite

  • Камера с A. I.
  • 6.15 инча Infinity u дисплей
  • NFC модул
  • 28 GB вътрешна памет
  • Android най-новата версия

  Дизайн

  Huawei P30 Lite, от гледна точка на дизайна, изглежда безупречно. Смартфона е изработена от 3D стъкло, подчертаващо елегантността на устройството. Отпред екранът е покрит с алуминосиликатно стъкло и има U-образен разрез под предната камера. Съдейки по отзивите, смартфонът има достатъчно малко тегло за размерите си и удобно ляга в ръката на потребителите.

  Дисплей

  Смартфонът получи голям 6.15 “ дисплей с FullHD + резолюция. Екранът заема 90% от цялата предна част на смартфона. Матрицата е направена от IPS технология и перфектно предава цветовете. Дори и при ярка слънчева светлина няма да изпитате никакво затруднение с използването на телефона – цветовете са наситени и ярки, което се цени високо от почитателите на модерните смартфон устройства.

  Процесор

  За бързината на смартфона е отговорен осемядреният процесор Kirin 710, произведен от HiSilicon (Huawei). Смартфонът се справя добре с всякакви задачи по отношение на производителността. Софтуерът стартира бързо, смартфона работи стабилно и без спирачки. Освен това можете да стартирате всички съвременни мобилни игри, които при средни настройки ще дават стабилен брой кадъра в секунда.

  Смартфонът има на борда 128 GB вградена памет. Тя е повече от достатъчно за съхранение на съдържание, а в случай на недостиг, можете да използвате MicroSD, който е комбиниран със слот за NanoSim. Също така в смартфона е предварително инсталирана 4 GB RAM. Това е много добро решение от страна на Huawei, тъй като това е най-добрият вариант за стабилна работа на смартфона.

  Камера

  Като се има предвид, че този смартфон принадлежи към средния ценови сегмент, чудесната тройна камера е приятно допълнение. С трите модула P30 Lite е в състояние да заснеме широкоъгълни снимки и да създаде ефекта boke. На дневна светлина камерата се слави с направата на страхотни снимки. Но поради не особено фоточувствителния модул, чиято бленда е f/1.8, при лоши условия на осветление, качеството на картината също пада.

  Ремонт на Huawei P30 Lite

  В съвременния свят има голям брой цифрови технологии. Сега хората ги виждат на всяка крачка. Може би е невъзможно да си представим съвременния свят без тях, но не винаги тази техника ни служи достатъчно дълго. 

  Именно тук едно от първите места в класацията по важност заемат смартфоните, защото те са основните помощници от света на технологиите. Оставайки без мобилното си устройство, оставаме “без ръце”. За щастие, поправянето на такива приспособления вече не е голям проблем.

  Ремонт на телефони Huawei P30 lite може да се извърши при нас бързо, изгодно и най-важното качествено и без никакви проблеми.

  При ремонта на смартфони с различна сложност използваме само най-новите технологии и качествено оборудване. 

  Независимо дали екранът се е разбил или телефонът е излязал изцял от строй, ние винаги сме готови да помогнем на нашите клиенти. Нашите служители имат дългогодишен опит и съответната квалификация, която дава пълна гаранция за възстановяване на вашето устройство. Цените за ремонт на мобилни телефони Huawei P30 при нас ще зарадва потребителите. Те са изключително достъпни, а всички компоненти, които имаме на разположение, са официални продукти, закупени от надеждни доставчици. 

  При нужда от ремонт за вашето устройство може да се обадите на нашия сервизен център за необходимата информация, или да ни посетите на място за да се запознаете със всичко необходимо. Сервизен център GSMservice работи за вашето спокойствие и удовлетвореност! Очакваме ви!