• Ремонт на Sony Xperia XZ2

  През 2018  Sony представи новото си устройство XZ2. От предшествениците си той се различава с изцяло нов дизайн и най-новите технологии на компанията. 

  Устройството се предлага в 4 цвята: черен (black), зелено (green), сребрист (silver) и розов (pink). 

  Топ  5 на Sony  Xperia XZ2

  • 8-ядрена 64-битова платформа от Qualcomm 
  • дисплей с 5,7″ с подкрепата на HDR 10 
  • основната камера Motion Eye на 19 Mp сензор с Exmor RS 
  • акустична система с поддръжка на Hi-Res Audio и S-Force Front Surround 
  • Android 8.0

  Дисплей 

  XZ2 имам голям IPS-дисплей с диагонал от 5,7″ със съотношение 18:9 FullHD+ резолюция. Всички широки странични рамки са премахнати и са отстъпили място на елегантни тънки области. 

  Пред вас е устройство, което е разпознаваемо отдалеч HDR-матрица с технология X-Reality: тя преобразува съдържанието, и крайната картина значително се различава от оригиналната. 

  Батерия – 3180 Mah в допълнение на система за бързо зареждане. Този обем е достатъчен за цял ден на интензивна експлоатация на апарата. 

  Камера 

  19 МР резолюция – сензор IMX 400 Motion Eye на 1/2.3 инча с размера на пиксел 1.22 микрона. . Широка оптика на 25 мм с бленда f/2.0 и 5-с осово оптичен стабилизатор, които позволяват да правим снимки на едно професионално ниво. 

  За първи път може да снимате в HDR режим, или да записвате на Супер Slo-mo 960 fps при FullHD-качество. 

  Предната камера, дори и на 5 Mp също има стабилизатор на изображението, висока светочувствителност и широк диапазон на ISO. 

  Аудио система — заслужава да се отбележи като предмет на отделен разговор. Страхотен Hi-Res с поддръжка на LDAC благодарение на което песните звучат така, сякаш сте в звукозаписно студио. А ако обичате по – „народен“ mp3 формат — възползвайте се от режим на DSEE HX: разликата ще бъде огромна. 

  Също така телефонът поддържа Bluetooth 5.0 с aptX HD, което позволява да се използват всички безжични слушалки, дори и професионални. 

  Смартфоните, създадени под марката Sony, винаги се свързват от потребителите с високо качество и на разумна цена.  Освен това, апаратите са оборудвани с качествена акумулаторна батерия, която ви дава възможност продължително да използвате телефона, без допълнително презареждане. 

  За съжаление и това устройство, както и всички на пазара може да се счупи или повреди сериозно.  Ако имате нужда от експерти в ремонта на смартфон Sony Xperia XZ2 заповядайте при нас – GSMservice ви очаква.

  Нашите специалисти извършват абсолютно всяко възстановяване на устройства от счупвания – както най-лесното, така и най-трудното. За всяка изпълнена работа се издава гаранционна карта за качество и безопасност. Това е пряко доказателство, че вашият телефон ще работи дълго време, и няма да се появи проблем в първите дни след проведеното възстановяване. Ето защо специалистите на сервизен център GSMservice заслужават вашето доверие! Тук се предлага качество на ниска цена, което винаги е оценено от клиентите ни!