• Ремонт на Sony Xperia L3

  Топ 5 на Sony Xperia L3 

  • Дисплей 18:9 
  • IPS матрица 
  • USB type-c 
  • 3.5 mm Jack 
  • NFC чип

  Външно е подобен на много от моделите смартфони на компанията, именно защото тя се старае дазапазва визията на своите устройства,  и се стреми да не се губи сред многообразието на другите производители – съхранена е идентичността и това е похвално. 

  Размер на дисплея е за оценка отличен – 5.7 инча! Удобно захващане, което се оценява от потребителите, размерите му са в така наречената златна среда, съчетаваща голям дисплей и удобни размери. 

  Обемът на вградената батерия от 3300 mah, с оптимизация на sony, малък дисплей и пестелив с чипсет получаваме цял ден работа без никакви проблеми. Обемът е дори повече, отколкото в Xperia 10 plus, за сравнение, която е с  6.5 инча дисплей, а батерията само 3000. 

  Камера 13 МP/2МР

  Създадена за развиване на креативността във вашите фотографии. Вторият модул служи за измерване на дълбочината на сцената, може да използвате портретен режим на снимане. Относно нощният режим на снимане, не очаквайте чудеса. Камерата се справя чудесно при добра осветеност, именно затова нощните сцени не са сред силните му страни. 

  Ремонт на Sony Xperia L3 

  Животът все повече забързва своето темпо, като ни принуждава и ние да се нагласим спрямо него, така че неизбежно използваме смартфоните, като средство за поддържане на връзка. Понякога обаче се случва така, че телефонът пада във вода, на земя или просто излиза от строя поради друга причина.  Това може да се случи и с Sony Xperia L3. В такива случаи най-добре е да потърсите сервизен център, които да ви помогне с разрешаването на появилите се проблеми.

  Нашият сервизен център извършва замяна на стъкло/дисплей, touchscreen, както и извършва други видове ремонти. В нашите работилници работи екип от експерти, която своевременно ще направят пълна диагностика на устройството и ще обсъдят с вас крайната цена за нужната поправка.  Ние подхождаме отговорно към изпълнението на своите задачи и ви уверяваме, че ще поправим вашия смартфон, бързо и евтино. 

  Обадете ни се още сега и проверете сами! Очакваме ви!