• Ремонт на Samsung Galaxy J2

  Samsung Galaxy J2 – Телефон, изграден в рамките на програма за Android Go, което прави устройството първия корейски модел, направен в сътрудничество с Google. Въпреки това, инженерите са останали верни на себе си, и дори на този модел са успели да поставят Samsung Experience. 

  Топ 5 на Samsung Galaxy J2 

  • Разпознаваем корпоративен дизайн 
  • Пълноправното членство в екип Android Go и оперативни обновяване на фърмуера 
  • 5-инчов дисплей със съотношение на страните 16:9 
  • Работа с 2 СИМ-карти и поддръжка на microSD 
  • обвивка Samsung Experience

  Samsung рядко обновява дизайна на бюджетните си смартфони, но тук е добавен повече акцент върху характеристиките. разпознаваем стил, практичен пластмасов 

  Под корпуса се крие сменяема батерия, слот за 2 SIM-карти формат Nano и слот за microSD до 256 GB включително. Батерията на 2600 mah е достатъчно за 2 пълни работни дни. Батерията работи по 6-7 часа на активен дисплей, 2-3 часа разговори, включен Wi-Fi или LTE модули, 20-30 минути навигация и дори за сърфиране в интернет остава време. 

  В продажба смартфон се предлага в черен (Black) и златния (Gold) изпълнение.

  Дисплей – От една страна, използването на IPS-матрица с разделителна способност от 960х540 в края на 2018 година, не е съвсем логично, а от друга — качеството на 5-инчовият екран оставя положителни емоции във всеки потребител. 

  Хардуерните характеристики напълно отговарят на възможностите и цената на модела. За основа е взет 4-ядрен процесор Exynos 7570 c честота 1.4 Ghz и графична подсистема Mali-T720 MP1.

  Също така това устройство лесно ще ви осигури поддръжка на LTE, Bluetooth 4.2 и Wi-Fi.

  Оптиката не е най-силната страна на телефона, но снимките, при добро осветление се получават задоволителни. Като основен модул се използва собствен сензор с 8 Mp с бленда f/2.2 и led светкавица. Скоростта на затвора, както и определянето на баланса на бялото в 90% от случаите е правилно. HDR, за съжаление, не е предвидено. Но камерата поддържа запис на FullHD видео. 

  Ремонт на Samsung Galaxy J2 

  Всяка техника с течение на времето се разваля, това важи за всяка сфера, не само при телефоните. Къде да извършим ремонт на Samsung Galaxy J2? Това е въпросът на хората, които са се сблъсквали с този проблем. 

  Можете да се обърнете към сервизен център на Samsung, естествено ако телефонът подлежи на гаранция. Ако пък тя е изтекла или повредата не се покрива от нея, можете да се обърнете към сервизен център GSMservice. Свържете се с нас и Можете да разчитате на качествена помощ и квалифициран екип от специалисти, които имат голям опит в ремонт на смартфони Samsung Galaxy J2. 

  Опитни, високо квалифицирани професионалисти работят с модерно оборудване и ще могат в най-кратки редове да поправят телефона ви.  

  Ако вие все още не са решили къде да поправите Samsung Galaxy J2, нашият сервизен център ви очаква! Обадете ни се още сега!