• Ремонт на Samsung Galaxy S10

  Юбилейният смартфон на компанията вдигна летвата за всички, без изключение, производители на смартфони в целия свят. И има голяма вероятност, че до излизането на следващия модел нищо толкова добро няма да се появи на пазара.

  Топ 5 на Samsung Galaxy S10

  • Тройна основна камера
  • Система за безжично зареждане. Сега можете да презареждате своите безжични слушалки icon-x или смарт часовници Gear s3 просто с пускането им на гърба на смартфона.
  • Infinity O display. Още по-малко рамка около дисплея, повече полезна площ и без „бретон“.
  • Първият в света дисплей на смартфон с поддръжка на HDR10+ технология на дисплея.
  • Ултразвуков скенер на пръстови отпечатъци по дисплея значително по-точно и по-бързо сканиране

  Дизайнът запазва приемствеността по отношение на предишните модели от серията, въпреки че има значителни различия. Да речем, Samsung променя дизайна на своите апарати много по-смело, отколкото го прави друг производител на популярните смартфони с android платформа. Намаляват се и без това тънките рамки, както и множество дребни промени по периметъра на корпуса.
  Диагонал на дисплея 6.1 инча с максимална яркост от 800 нита, и още един силен коз на Samsung – при ярко слънце устройството може за кратко време да подобри яркостта до 1200 гнида в автоматичен режим. Намалява радиацията от синия спектър, без да губи цветовете на дисплея, което беше възможно да се подобри и ни остава само да се наслаждавате. Живота на смартфона ще се подържа от акумулаторна батерия с капацитет 3400мач.
  Exynos 9820 е изключително мощен чипсет, който действа почти наравно с най-новият процесор на основният конкурент на корейската компания.

  Относно камерата, тук новостите определено ни обещават възможност да се развихрим! Основният модул е с взаимозаменяеми отвор и резолюция от 12 мегапиксела.
  Вторият модул, който присъства във всички версии – от широкоъгълен до 16 мегапиксела. За разлика от основния той не разполага с оптична стабилизация, и светосилата вече не е толкова добра (f2.2). Въпреки това неговата основна функция, е да улови широката сцена и с това той се справя перфектно.
  Опитайте и се убедете сами!

  Предната камера е със светлосила f1.9, което е доста за обикновените смартфони. Наред с другите неща, тя е оборудвана с автофокус и това вече е победа над 99% от конкурентите. Има още и трети основен модул, предназначен за портрети и оптично увеличение, където е важно да присъства оптична стабилизация!
  Всичко това е под управлението на едната ви ръка – всички контролни елементи са пренесени в долната част на дисплея, точно там където до тях може да достигне лесно и удобно. Това не е ли чудесно?

  Ремонт на Samsung Galaxy S10

  Повредата на мобилното устройство е изключително неприятно събитие, от което, за съжаление, никой не е застрахован. Освен това, че с течение на времето всяко устройство, така или иначе показва определени “бъгове”, съвременните смартфони са много уязвими пред механични увреждания.
  Най-голямата грешка в този случай е да се опитвате да решите проблема със собствени сили, особено ако не разполагате с необходимите знания и инструменти. Вместо това трябва да се обърнете към утвърдени професионалисти, които можете да намерите в нашият сервизен център GSMservice.

  Имаме голям опит в ремонт и диагностика на смартфони Samsung Galaxy S10, и сме оборудвани с най-подходящите технически средства за това. Дефектните детайли се заменят с оригинални части, което ни дава възможност с увереност да предоставяме гаранция за качество проведен ремонт.

  Още подробности за всички детайли можете да получите с помощта на нашите сътрудници, само с едно обаждане от ваша страна. Очакваме ви на посочените телефони или на място в нашият сервиз.