• Ремонт на Samsung Galaxy Note 10+

  Ремонт на Samsung Galaxy Note 10+
  Серията устройства Note от световно известния корейски производител, получиха популярност сред феновете на високия клас мобилни устройства, въпреки че не са в т.н. бюджетен клас смартфони.

  Топ 5 на Samsung Galaxy Note 10+

  • Dynamic Amoled FullHD+ дисплей
  • 12 Gb оперативна памет
  • Инструмент S-Pen
  • Тройна основна камера
  • Мощен процесор

  Дизайн

  Galaxy Note 10+ може да се нарече един от първите „телефони-екрани“, тъй като дисплеят заема 94 процента от площта на предната част на корпуса.
  Прецизната изработка на устройство се усеща още при първия допир до него – загладени ъгли, отлична ергономичност, усещане като че ли потъваме в екрана. Когато хванем Samsung Galaxy Note 10+ в ръцете си ясно осъзнаваме, че пред нас е скъп продукт, произведен с технологии от най-високо качество.
  Тенденцията към перфекционизъм се вижда и в постепенното отказване на Самсунг от физически бутони: на горния край, ние виждаме само два физически бутони (клавишите за силата на звука и универсален бутон за включване на апарата и разговор с асистент), всички останали действия са обвързани с управлението на специална „писалка“ S-Pen. Върху долната страна са разположени основните говорители и жак за съхранение на S-pen.
  Samsung Galaxy Note 10+ действа с процесор Exynos 9825, чипсет от последно поколение, работещ наравно с най-продуктивните решения в света, като Snapdragon 855. Естествено тук също присъства поддръжка за 4G, Wi-Fi, 5 Ghz, скенер, печат, вграден екран, NFC и Bluetooth-модул за най-новата версия.
  Като цяло дизайнът на Galaxy Note оставя изключително приятно усещане. Вижда се, че инженерите и дизайнерите са вложили душата си в своето творение, постарали са се да го направят максимално привлекателно (все пак да се очаква нещо друго при тази цена, не би било нормално).

  Дисплей

  Компанията Samsung е признат световен лидер в производството на висококачествени екрани за различни технически устройства, но най-добрите образци те оставят за собствените си продукти, както и при Samsung Galaxy Note 10+.
  Динамичен AMOLED-дисплей с резолюция до 4K, която показва истински чудеса. Представя една ярка, пищна и красива картина, с участието на свръхдобрите OLED панели.
  Присъства HDR, настройка за температурата на цветовете, интелигентна система за регулиране на комбинацията от нюанси, в зависимост от задачите, които се изпълняват в момента.

  Батерия

  Samsung Galaxy Note 10+ е оборудван с батерия на 4300 mah. Въпреки, че това не е най-големият обем, особено като се има предвид разделителната способност на екрана и изпълнението на смартфона, надлежна автономията се осигурява чрез присъствието на системата за „бързо зареждане“, която за половин час презарежда батерията с повече от 70 процента.
  Налице е поддръжка на безжично зареждане, което увеличава удобството и дава възможност да презареждате безжични аксесоари директно от телефона.

  Камера

  Основна 12-Мегапикселова камера, с оптична стабилизация и променлива стойност на светлосилата: F/1.5, F/1.8 и F/2.4. Това означава, че при снимане на дневна светлина може да правим по-резки снимки, а при липса на светлина, диафрагмата напълно ще се отвори за още по-добри снимки.
  Снимките се получават прекрасни, както през деня, така и през нощта, независимо от метеорологичните условия.
  Сензора за дълбочина дава възможност от своя страна да се работи с уголемена реалност, а S-Pen помага за разкрасяване на резултатите на вашето творчество.

  Ако възникне нужда от ремонт на Samsung Galaxy Note 10+ , не се колебайте, свържете се с GSMservice – ние знаем как да ви помогнем!

  Сервизен център GSMservice има няколко предимства в сравнение с конкурентите си:

  • Наличието на майстори, специализирани в ремонт на смартфони Samsung
  • Доставка на оригинални части и компоненти
  • Предоставянето на гаранция
  • Ние работим бързо, качествено и на достъпни цени! Убедете се сами!