• Ремонт на Samsung Galaxy M10

  Южнокорейският технологичен гигант Samsung винаги е бил известен със своите качествени продукти във всички ценови категории. Именно един от тях е смартфон Samsung Galaxy M10, който се радва на голяма популярност сред почитателите на марката.

  Топ 5 на Samsung Galaxy M10

  • Дисплей Samsung Infinity-V IPS 720×1520
  • Високоскоростен процесор Exynos 7870
  • 2/3 Gb оперативна памет LPDDR4X
  • Двойна камера, произведени от Samsung
  • Батерия 3400 mah

  Дизайн

  Една от най-големите компании-производители на пазара винаги може да впечатли с качеството на изпълнение, и смартфонът M10, въпреки титла „бюджетен телефон“, за щастие не е изключение. Безрамков екран с висока резолюция, съчетан с гланцов корпус веднага грабва окото на ценителите. Ограден от плавни линии, които позволяват апарата с лекота да пасва на дланта, лесно се побира в джоб, което е ценност за феновете на преносими устройства, които не желаят да жертват комфорта на големият екран.

  Дисплей

  Светъл,контрастен „като жив“ екран!
  Точно с тези думи може да се опише екрана на новият Samsung Galaxy М10. HD IPS матрица с диагонал 6.3 инча, който при контакт с пряка светлина, не губи своята яркост и прекрасна картина. Перфектно се справя със сложни сцени във филмите, поддържането на баланса на цветовете и притежава висока яркост, което ще ви позволи винаги да имат достъп до екрана, независимо от външните условия.

  Батерия

  Батерия – 3400 mah. Капацитет на зареждане е достатъчен за активно използване на смартфон в рамките на деня, което по принцип е в норма, в сравнение с други устройства, притежаващи по-голям обем, но не притежават толкова ефективни софтуерни методи за спестяване на енергия.

  Камера

  Основния сензор на камерата (S5K5E3), собствено производство, с диафрагмата f/1.9, допълнителен широкоъгълен обектив — f/2.2. Най-приятна характеристика на камерата е високото качество на сензор, осигуряващ добро качество на снимки, дори в условия на недостатъчно осветление, което позволява на този модел да прави прекрасни снимки при ниска осветеност, което е рядкост при повечето представители на тази ценова категория. Предната камерата е с резолюция 5 Мегапиксела.

  Ремонт на Samsung Galaxy M10

  Мобилни телефони и смартфони, с всяко ново поколение бълват все по-голямо разнообразие от възможности. Те са станали незаменими помощници на техните собственици. Трудно е да си представим свободното време на човека, без участието на любимия му телефон. Но, въпреки всички „хитови джаджи“ на смартфоните, в определени моменти се появява нуждата от ремонт. Във всеки един момент в устройството може да попадне течност, да падне от джоба ви, дамската чанта или да е участник в друг случаен инцидент.

  Сервизен център GSM service разполага с екип от професионални майстори, които обичат работата си, и са отлично запознати с всички тънкости на модерните устройства. Независимо от нивото на трудност на проблема, специалистите от нашата компания умело го отстраняват, и то за кратък период от време.
  В нашият сервизен центъра зорко се проследяват всички усъвършенствания и новости на пазара на ремонтни услуги, за да може винаги да отговорим на вашата нужда от помощ.
  Квалификация на нашите майстори отговаря на промените и спецификата на новите устройства.
  Цените за ремонт на мобилни телефони Samsung Galaxy M10, са най-икономичните и разумни в нашия сектор на пазара.

  В GSM service ще получите безплатна диагностика на устройството си, и съвет за всички видове ремонт, профилактика, смяна на части и настройка на всички параметри.
  Убедете се сами в качеството и надеждността на работата ни! Очакваме ви!