• Ремонт на Samsung Galaxy Note 10

  Серията Note, създадена на корейската корпорация Samsung, съчетават в себе си най-напредналите технологични решения и иновации. Въпреки това, единственият съществен недостатък на моделите Note беше високата цена на продукта, оправдана от използваните материали и техническото превъзходство. И така, тази година се представи ново поколение устройства. В този преглед ще анализираме подробно характеристиките на нашия герой – Galaxy Note 10, ще сравним различните отзиви и първите мнения за устройството, за да можете да получите най-пълната информация, преди да го закупите.

  Топ 5 на Samsung Galaxy Note 10

  • Dynamic Amoled Display
  • процесор snapdragon 855/Exynos 9825
  • умен стилус Galaxy Pen
  • 8GB RAM
  • Голям обем вътрешна памет

  Дизайн

  Появата на новите устройства от Samsung винаги е била в състояние да привлече вниманието към себе си, все пак дизайнерите на една от най-големите световни компаниипочти винаги изненадват потребителите. Тук Galaxy Note 10 показва естетическото си превъзходство над конкуренцията, изразено в изпълнението на комбинация от закалено стъкло и метал. Телефонът има изгладени ъгли, безрамков екран, и 2.5 D стъкло, които създават уау ефект върху екрана, който е несравним с другите смартфони. 

  Дисплей

  Екранът в Galaxy Note 10 идва директно от S10+ и това означава само едно нещо, днес това е най-добрият екран за мобилни устройства. Да HD резолюция не е толкова поразителна, колкото 4K, но предвид диагонала такава резолюция би била излишна и неенергофективна. Въпреки това, благодарение на уникалните технологии, разработени в недрата на корейския гигант, екранът има наистина невиждани характеристики на яркостта, а разширеният динамичен диапазон помага да се насладите напълно на съдържанието във формата, в която създателите са го замислили. Освен HDR, екранът може да се похвали с фина настройка на температурата на цветовете, така че всички AMOLED haters могат да се опитат да променят присъдата си и да видят как работи наистина качествена матрица.

  Батерия

  Galaxy Note 10 е оборудван с вградена батерия от 3500 mAh, с поддръжка за бързо зареждане и безжично зареждане в двете посоки (т.е. други устройства могат да се зареждат от смартфона). Пълният цикъл отнема 1.5 часа, животът на батерията е висок, смартфонът е достатъчен за един ден активна употреба.

  От допълнителните характеристики искам да отбележа наличието на NFC, скенер за отпечатъци на екрана, естествена поддръжка на всички 4G диапазони и разширена поддръжка на S-Pen. Писалката работи 10 часа без презареждане и ви позволява да оставяте бележки и да записвате желаната информация дори когато дисплеят на устройството е изключен.

  Камера

  Към матрицата, избрана в Note 10 няма претенции, това е същата бленда, която видяхме в Galaxy S10+, т.е. имаме три сензора с резолюция 121216 MP съответно. Камерата има оптична стабилизация, интелигентни алгоритми за определяне на експозицията и отлична фоточувствителност, благодарение на която могат да се получат отлични снимки както през деня, така и през нощта.Видеото се записва в 4K резолюция, вградена снимка и видео редактор присъстват. Предната камера е подходяща за селфи и видео комуникация.

  Благодарение на използването на най-съвременно оборудване, нашите майстори ще могат в рамките на кратко време да ви предоставят услуги,  които обикновенно отнемат дълъг период на ремонт. Ремонта на Samsung Note 10 е една от силните страни на нашите специалисти. Те ще се възстанови функционалността на вашият смартфон в най-кратки срокове и на качествено ниво. Убедете се сами – обадете ни се още сега!