• Ремонт на Lenovo A936

  Не напразно Lenovo се счита за лидер в продажбите на модерни технологии. Качествени и в същото време бюджетни смартфони на операционната система Android не се намират често сред конкурентите. Lenovo A936 не е изключение. 

  Нека го разгледаме! 

  Дизайнът на смартфона е стандартен-пластмасов корпус, със заоблени ръбове.  Екранът на Lenovo А936 е достатъчно добър за цената си: 6-инчов IPS дисплей – което позволява на потребителя удобно да държит телефона в едната ръка по време на разговор, така и да изпраща sms, да ползват браузър, проверка на поща, социални мрежи, да гледате видео клипове. Казано накратко Lenovo A936 е модел от т.нар. “Удобна” серия за потребителите, при която не е необходимо да управлявате командите с две ръце. Стил, удобство и красота, съчетани в добра цена – Lenovo А936!

  Разделителната способност на екрана е 1280×720 пиксела-това е достатъчно за бюджетния модел. Технологията на капацитивния мултитъч, която се използва в смартфона, е удобна за превъртане.

  Lenovo A936 има доста мощни технически характеристики-осемядрен процесор MediaTek M6752 тактова честота 1,7 GHz – което ще позволи използването на много съвременни игри и приложения.  RAM е с размер 1 GB.

  Въпреки че вградената вътрешна памет е малка – 8GB, това се коригира от факта, че можете да си купите microSD карта с памет за разширяване до 32GB. 

  Има ситуации, когато поради небрежно боравене или случайно падане сензорният екран на смартфона е повреден, дори съвременните защитни устройства не спасяват смартфона от физически щети. Пукнатините на тъчпада развалят външния вид на устройството, пречат на нормалното гледане на мултимедийно съдържание, а също така позволяват на влагата да проникне във вътрешността на корпуса, която в последствие може да доведе до излизане от строя на електронните компоненти на дънната платка.

   Възниква въпросът къде е най-добре да се извърши замяната на сензорния екран? Най-добрият вариант е сервизният център GSMservice, който извършва спешни ремонти на смартфони Lenovo A936 с всякаква сложност.

  Нашите квалифицирани специалисти незабавно ще заменят сензорния екран, собственикът няма да трябва да чака дълго време, докато необходимите компоненти дойдат в работилницата: наличието на собствена база позволява на майсторите да заменят сензорния екран през деня. 

  Сервизен център GSMservice извършва ремонт на телефони Lenovo A936 свързан с подмяна на елементи на корпуса, функционални клавиши, конектори за зареждане, слотове за sim карти, електронни елементи на дънната платка, сензор за приближаване. Струва си да се отбележи, че компанията извършва безплатна диагностика на устройствата. Тази процедура ви позволява бързо да установите причината за повредата и предварително да знаете разходите за ремонтно-възстановителни работи.