• Ремонт на Samsung Galaxy M30

  Запознайте се с прегледа на „новодошлия“ – Samsung Galaxy M3, флагманът на новата бюджетна серия. Линията J, чийто наследник е днешният гост, в света на устройствата на Samsung винаги е бил успешен опит да се бори с навлизането на „китайците“ на пазара на достъпни устройства. Нека да видим…

  Топ 5 на Samsung Galaxy M30

  • SuperAMOLED дисплей 2340 х 1080
  • предна камера 16 MP.
  • 5000 mAh батерия
  • троен модул на основната камера.
  • Android 9

  Дизайн

  Идеалната Комбинация от наситена цветова гама и приятни плавни линии заедно с безрамковия екран позволяват на Galaxy M30 даде нареди сред най-новото поколение иновативни смартфони. Устройството се усеща приятно в ръката, а качествената мека пластмаса не се плъзга и не създава неудобства, въпреки че има малка устойчивост на прах и мръсотия.

  Дисплей

  Основна характеристика и гордост на M30 – SuperAmoled c FHD резолюция!  И тук най-гениалната функция на смартфоните от Samsung се разкрива в пълния си блясък, като позволява със собствените си очи, да почувствате това, което се нарича „най-високи качество на изпълнение“. Дисплеят не блести, перфектно се чете в трудни условия, а благодарение на вида на конструкцията на матрицата може да се похвали както с отлична икономия на енергия, така и с правилно показване на цветовете дори в най-наситените снимки и видео файлове.

  Батерия

  И тук Samsung дават сигурна заявка за победител. 5000 mAh в комбинация с икономичен екран дава на щастливия потребител 2 дни активна автономна работа. Този батерията е достатъчно за дълго пътуване или полет, за комфортна игра, без да се налага да носите със себе си Powerbank, което е безспорно предимство в сравнение с повечето устройства на този сегмент.

  Изпълнение

  Вътре Galaxy M30 блести с осемядреният Exynos 7904 в комбинация с 4 gb оперативна памет и продуктивни видеоускорители, които позволяват да се наслаждавате на игри, и да гледате видео във Full HD, без ДС срещате проблеми в работата на устройството. 

  Камера

  За качеството на снимките отговаря тройният модул на камерата с резолюция 13/5/5 MP. Предната  камера на 16 Mp, ще позволи на любителя на снимките да разгърне напълно потенциала на“вътрешния фотограф“. Ефект Боке, панорама, снимане в условия на недостатъчна осветеност — с всички тези задачи апарата се справя перфектно,демонстрирайки гъвкавост, удобство и ефективност.

  Samsung Galaxy M30 – водещата бюджетна серия, която напълно отговаря на изискванията дори на най-взискателния потребител. Комбинацията от икономичен и ярък Super AMOLED дисплей,  5000 mAh батерия, мощен чипсет на устройството и добрата камера ще бъде предостатъчно за закупуване на този апарат от всеки, който желае оптимално съотношение цена-качество.

  Нашите специалисти извършват ремонт на телефони Samsung Galaxy M30 независимо от тяхната трудности при всички случаи на възникнали на щети. Тук можете да замените дисплей, предпазно стъкло, touch screen, дисплей и т.н. Диагностиката на устройството е напълно безплатна, като позволява откриването на всички проблеми.  

  Сервизен център GSMservice може да поправи смартфона ви в продължение на няколко часа, всичко ще зависи само от сложността на работата. Нашите висококвалифицирани специалисти ще могат да се възстановят всички части, развалени след потапяне или механично увреждане на ниски цени. Работата ще се извършва в най-кратки срокове, и след завършване се издава гаранционна карта, която ще бъде допълнителна гаранция за вас и доказателство за това, че всички услуги са изпълнени качествено.