• Ремонт на Samsung Galaxy A30S

  Преди няколко години пазарът на мобилна електроника имаше стабилна тенденция за пълно обновяване на мобилната електроника, в продължение на две години. Т.е. в началото се произвежда флагманският апарат, една година по – късно – подобрената му версия, а след още една година – пълното ново поколение.
  Въпреки това, „напредъкът се ускори“, растящият пазар постави своите изисквания, не успяхме да задържим в ръцете си новия Galaxy A30, тъй като шест месеца по-късно дойде актуализацията му.
  Героят на нашия преглед днес-Samsung Galaxy A30S. Нека да разгледаме подробно неговите характеристики, и да ви помогнем да решите коя покупка би била полезна.

  Топ 5 на Samsung Galaxy A30S

  • Тройна камера
  • Добър процесор Exynos 7904
  • 3/4 GB RAM
  • 4000 mAh батерия
  • AMOLED дисплей

  Дизайн

  Външния вид на новия апарат на Samsung повтаря концептуалния модел A30, като се различават само по подекрания скенер, който освободи използваемо пространство на гърба на капака. Подобрение е и тройния модул на камерата, който дава огромни предимства за мобилната фотография.
  От дясната страна са функционалните бутони за управление на силата на звука и включване на устройството, в долната част са стерео високоговорителите и конекторът за свързване на слушалките.
  Слотът за SIM карти е хибриден, така че винаги можете да разширите паметта си с MicroSD.

  Дисплей

  Разделителната способност на дисплея е HD+, но плътността на точките на инч е достатъчно висока, за да не изпитвате дискомфорт при работа с него. Максимални ъгли на видимост, богати цветове и отлична яркост, което позволява комфортно да използвате смартфон ден и нощ, без да се притеснявате от пряката слънчева светлина, която попада на екрана.

  Батерия

  Добре е, че една от промените в S-модела е докоснала батерията като един от най-важните компоненти на смартфона.
  Samsung Galaxy A30S е оборудван с акумулаторна батерия 4000 mah, което в съчетание със съвремения процесор и икономичен екран, позволява да се говори за 1-2 дни напълно автономна работа.

  Изпълнение

  Samsung Galaxy A30S работи с процесор собствена разработка Exynos 7904, чипсет на средно ниво, които все пак е напълно достатъчен, за производителните игри, така и за офис приложения. Скенерът за отпечатъци този път е вграден в екрана, точността му не е толкова висока, отколкото при по-консервативните решения, но това дава няколко точки за естетическия вид.
  Също така има бързо зареждане, NFC чип и комплект, който е задължителен за всеки смартфон (GPS, акселерометър, компас).

  Камера

  Актуализираният троен модул включва конвенционален обектив с разделителна способност 25 MP, апертура за макро заснемане и панорамен модул, съчетан със сензор за дълбочина. Налице е ръчна настройка на експозицията и изкуствен интелект, който помага да се коригират снимките. Предният модул е подходящ за видеовръзка, на едно доста добро ниво.

  Ремонт на Samsung Galaxy A30S

  Съвременният човек е изцяло зависим от своя телефон и това се отразява във всичко: от простото определяне на времето, до сложната обмяна на информация. Именно затова счупеният телефон може да доведе до объркване в плановете ви, изгубване на ценна информация, както и пълната липса на личен комфорт за ползвателя. Дори и най-малка пукнатина на екрана от падане, понякога може да доведе до сериозни щети за устройството и за вашият комфорт.

  Сервизен център GSMservice ви предлага качествено и бързо обслужване за ремонт на Samsung Galaxy A30S. Нашите специалисти са обучени да се справят с всяка ситуация.Ние бързо диагностицираме възникналите проблеми, и се стараем бързо и качествено те да бъдат премахнати. За всяк дейност извършена при нас предоставяме гаранция за вашето бъдещо спокойствие.
  Работим на достъпни за клиента цени, което е все по рядко на пазара за ремонтни услуги. Убедете се сами! Очакваме ви!