• Ремонт на Samsung Galaxy A70

  Samsung няколко години поред представя нова линия апарати от  „A Series“, която се радва на голям успех сред почитателите на модерните технологии. А-серията съчетава в себе си достъпна цена, с приемливо качество и фирмени технологични предимства, уникални разработки на компанията. Днес в ревю ще разгледаме Samsung Galaxy A70 смело стоящи в една редица с най-добрите продукти, издадени от корейската компания. 

  Samsung Galaxy A70 — това е великолепен пример за това, как трябва да се направи устройство в средния ценови сегмент. Батерия, производителност, дизайн — във всички тези номинации днешният ни гост уверени получава първото място, което показва, че Samsung все още е най-големият играч на пазара и е в състояние да предложи качествено,различно, балансирано, тънко модерно устройство, което смело отвява конкуренцията.

  Топ 5 на Samsung Galaxy A70 

  • 6.7 инча FHD+ AMOLED дисплей 
  • 6/8 Gb оперативна памет 
  • Чипсет Snapdragon 670 
  • Тройната камера с широкоъгълен обектив 
  •  Батерия 4500 mah

  Дизайн 

  Металното изпълнение на корпуса стилно подчерта градиентным покритие, а светлината която навлиза в устройството чудесно подчертава цветовите нюанси, и придава оригиналност на вашия смартфон. За любителите на класиката, така също са предвидени и оригинални цветови решения, в крайна сметка, както се казва, има за всеки вкус. 

  Дисплей 

  Samsung винаги как да направи прекрасни екрани и избра за Galaxy A70 един от най-добрите образци. Дисплея е уникален по своите размери, има FHD резолюция, AMOLED матрица, дисплея е черен на цвят и висока енергийна ефективност. Няма нито един параметър, за който конкурентите да имат числено превъзходство относно техническите характеристики. 

  Батерия 

  Samsung Galaxy A70  е оборудван с батерия с обем на енергия 4500 mah, и поддръжка на бързо зареждане. Стрес тестовете показват, че смело може да се говори за 2 дни автономна работа, което несъмнено е огромен плюс сред конкурентите, които в името на дизайна жертват капацитета на батерията. 

  За основата е американския чипсет Qualcomm Snapdragon 670 – с помоща на 8 ядра и производствена видео карта ще забравите за ниските настройки на графиката в игрите, и спирането / забиването на операционната система. Устройството не прегрява дори и при големи натоварвания. На процесора помага 6/8 Gb бърза оперативна памет от последно поколение, може да не се притеснявате за затворени приложения и стабилност мултитаскинг, във всеки един момент ще можете незабавно да превключвате между програмите, без да губите време за повторно стартиране. 

  Четец на пръстови е вграден директно в екрана, без да заема място върху корпуса. 

  Камера 

  Основната камера се състои от 3 лещи: централен модул 32 Мегапиксела, широкоъгълен обектив за снимане с резолюция от 8 Мегапиксела и допълнителен сензор за дълбочина, позволяващ множество ефекти за размазване и „умен “ фокус“ върху обекти в кадъра. Предната камера също така има резолюция от 32 Mp, перфектно се справя със снимането в трудните условия и ще направи всяко „селфи“ неповторимо и незабравимо.

  Ремонт на Samsung Galaxy A70 

  Не може да бъдете постоянно бдителни и да очаквате,откъде може да ви дебне неприятна изненада. Това се отнася и за притежателите на смартфони Samsung Galaxy A70, особено към тези, които не живеят в  „мир“ с него. Но дори и най-внимателните хора не са застраховани от случайно счупване на приспособлението. В резултат на механично въздействие може да бъдат разбити екран/ дисплей което да не е видно за невъоръжено око. Ако има счупване на такива елементи, които не се виждат, вие ще го усетите, защото смартфона дори непокътнат, няма да изпълнява едни или други функции. Това може да се случи в резултат на удар или случайно потапяне във вода. В тези случаи си струва да се възползват от услугите на нашите специалисти, които не веднъж се връщали ефективността на засегнати смартфони. Ние ще ви помогнем с ремонт и диагностика на Samsung Galaxy A70 и даваме гаранция за работата си. 

  В нашият сервиз ще намерите високо квалифицирани специалисти, които са добре подготвени за работа с различни модели и ще положат максимални усилия, за да останете доволни от работата им. Възползвайки се от модерно оборудване, ние внимателно и безплатно ще направим диагностика на апарата, която да установи всички проблеми, изискващи корекции. 

  Ако имате нужда от добър, качествен и достъпен за джоба ви ремонт – обадете се на сервизен център GSMservice! Очакваме ви!