• Ремонт на Samsung Galaxy A71

  Новата серия A на samsung, въпреки скептичните разговори, които вървят около нея, успя да спечели мястото си в сърцата на обикновените потребители, което показват добри цифри отза продажбите на устройства. 

  Като част от текущия преглед ще обсъдим модела Galaxy A71, ще го сравним с конкурентите и ще ви разкажем за основните характеристики и предимства на този модел. 

  Топ 5 на Samsung Galaxy A71

  • sAMOLED FullHD Display
  • Snapdragon 730
  • Quad-camera
  • 6 или 8 GB RAM
  • 4500 mAh батерия

  Дизайн

  Външният вид на модела напълно повтаря по подобие модела A51. Един и същ корпус от защитена пластмаса с допълнителна красота под формата на текстуриране, метални вложки, осигуряващи безопасна експлоатация на смартфона, заоблени ъгли, даващи удобен захват и неограничен Infinity display. 

  В десния край са контролните бутони и бутонът за включване, вдясно е конекторът за SIM карти и MicroSD, отдолу виждаме високоговорителя, входа за зареждане и слушалките. 

  Дисплей

  Samsung прави най-добрите екрани в света, така че те винаги избират много прилични проби за своите устройства. 

  Galaxy A71 приятно ни изненада с FullHD резолюция, както и самата матрица sAMOLED позволява да се говори за наситено Цветопредаване, изрядна яркост, 

  Дисплеят се държи перфектно във всякакви условия, включително в слънчев ден, и за вас ще бъде удоволствие да боравите с него.

  Батерия

  Капацитетът на батерията е 4500 mAh. 

  Този обем е достатъчен за безпроблемна работа на устройството за 1.5 дни, без да се налага да купувате PowerBank. Има бързо зареждане на 25W.

  Камера

  Актуализираната модулна система включва 64-мегапикселова основна бленда, 12-мегапикселова широкоъгълна леща, 5-мегапикселова макрокамера и сензор за дълбочина. 

  Има много настройки, предназначени да подобрят картината – поддръжката на AI, както и възможност за професионално ръчно регулиране на параметрите. 

  Предната камера с резолюция 32 MP е подходяща за селфи и видео комуникация.