• Ремонт на Samsung Galaxy A50S

  В рамките на този преглед ще говорим за модела Galaxy A50s, ще анализираме характеристиките на устройството, ще го сравним с аналозите и въз основа на първите отзиви ще сравним мненията и ще ви предложим оптималното количество информация за претеглената покупка на смартфон. 

  Топ 5 на Samsung Galaxy A50S

  • добра тройна камера
  • FHD + SuperAMOLED дисплей
  • Чипсет Exynos 9610
  • 4 или 6 GB RAM
  • Батерия 4000 mAh

  Дизайн

  Външно, устройството повтаря оригиналния A50, а това означава, че имаме отново изпълнение от поликарбонат,текстуриране, миниатюрни рамка около дисплея и предна камера, обвити в „капка“,заемаща минимално пространство.

  Смартфонът изглежда естетически издържан, има отлична ергономичност, ниско тегло на конструкцията и отлично приляга в ръцете. 

  Има защита от прах и влага, може да се отбележи и наличието на бързо изчезващ 3.5 mm конектор. 

  В десния край са ключовете за управление на устройството, там е разположен хибриден слот за свързване на SIM карти и MicroSD, в долната част е основният високоговорител и входът тип C за презареждане на устройството.

  Камерата се намира от лявата страна на задния капак, скенерът за отпечатъци е вграден в екрана.

  Дисплей

  Тъй като Samsung е най-големият производител на екрани за мобилни устройства в света, те със сигурност не биха могли да пренебрегнат собствения си модел. 

  В крайна сметка имаме в лицето на Samsung Galaxy A50s, един от най-евтините апарати с FullHD SuperAMOLED екран. 

  Цветовете са ярки и наситени, енергийната ефективност е максимална, както и ъглите на гледане. Запасът на яркостта е достатъчен както за слънчев ден, така и за удобно нощно използване на устройството, а гледането на всяко мултимедийно съдържание ще се превърне в празник на бунт от цветове и нюанси. 

  Батерия

  Новостта е снабдена с батерия от 4000 mAh, която с оглед на процесора и енергийно ефективния екран е достатъчна за един ден активно използване на смартфон във всякакви сценарии. 

  Бързото зареждане се поддържа и позволява пълно зареждане за по-малко от 1.5 часа.

  Изпълнение

  Като чипсет Samsung Galaxy A50s действа чрез Exynos 9610, платформа със средна производителност.  

  От допълнителните бонуси можете да отбележите поддръжка за всички LTE диапазони и скенер за отпечатъци под екрана.

  Камера

  Едно от нововъведенията на подобрената S-серия е актуализираната камера. Основният сензор има разделителна способност от 48 MP, помага да се справи с отговорностите си и широкоъгълният обектив 8 Mp и сензорът за дълбочина с резолюция 5 MP. Сензора за цената си е много качествен, отлично се справя с дневен режим на снимане, дават ясна картина с висока детайлност и отлично възпроизвеждане на цветовете. Устройството приятно ще ви изненада при снимането на нощни условия, което позволява да се получи приемлив резултат, почти недостижим при  повечето от този ценови диапазон. 

  Като цяло новата камера  е една от основните причини за закупуване на този модел, тъй като има качествата, които обичайно могат да се видят във водещите устройства, а не при бюджетните такива.

  Предният модул е с резолюция 32 MP и е подходящ за селфи и видео комуникация.