• Ремонт на Samsung Galaxy A30

  Samsung, актуализира гамата смартфони от „галакси “ a“ серията, като тяхната основна задача е насочена към комуникация в съвременните реалности. При тях има модерна селфи камера за видео разговори и споделяне на снимки в социалните мрежи, голяма батерия, за да бъде винаги във връзка и за максимално удобство на използване.

  Топ 5 на Samsung Galaxy A30

  • Предната камера на 16мп 
  • Батерия 4000 mah – функция за бързо зареждане 
  • Разширяване на паметта до 512 gb 
  • Осемядрен процесор 
  • Amoled дисплей infinity-u 6.4″

  Новият смартфон е изработена от стъкло, пластмаса и метал, всички ъгли са заоблени, за да се осигури максимален комфорт при използване. Амолед дисплей с Full HD+ резолюция и диагонал на 6.4 инча наподобява от по-скъпите модели на Galaxy серията, което привлича погледите и към този модел! Чрез закупуване на този смартфон вие веднага може да почувствате удоволствието от гледане на видео и фото съдържание, и то на голям екран.

  Камерата е поставена като основен акцент, за да може да споделяте своите впечатления с други хора в максимално качество. Не трябва да забравяме, че това е един от първите модели, така че светосилата при обектива не е най-високата (разчитайте на добри снимки при добра светлина). Основният блок е оборудван с две камери с различни сензори, с различни обективи. Класически 16 MP и широкоъгълен на 5 MP. Move да се разчита на разширяване на творческия ви арсенал, защото благодарение на тази камер може да се направят отлични широкоъгълни снимки. .

  Смартфон Samsung Galaxy A30 се утвърждава като сравнително евтино устройство, с отлични технически характеристики и надеждна работа. Въпреки това, както всяка друга техника, този смартфон може да се развали по различни причини, както и всяка друга техника на пазара. 

  Ремонт на Samsung Galaxy A30

  Ако се сблъскате с подобен проблем може да се възползвате от нашата услуга за ремонт на телефони, за да ви помогнем бързо да се справят с това неудобство.

  Ремонт на мобилен телефон Samsung Galaxy A30 се провежда със специализиран хардуер и оригинални резервни части. За всички видове работи се издава гаранция. 

  Избирайки нашият сервизен център за ремонт на вашия смартфон можете да разчитате на следните предимства: 

  Високо качество на ремонт. В нашия сервизен център работят опитни специалисти, с високо професионално ниво, което им позволява ефективно да се справят с всякакви проблеми в работата на смартфоните. 

  • Изгодна цена. Ремонт и диагностика на смартфони Samsung Galaxy A30 в нашия сервизен център се отличава не само с високо качество, но и по-достъпни цени. 
  • Оригинални компоненти. Ако вашия смартфон нужда от подмяна на някои компоненти, то в този случай ще се използват само оригинални аксесоари одобрени от производителите на смартфони. 
  • Бързина. Ние се стремим да не ви принуждаваме  да чакате дълго и работим в максимално бързи срокове. Високата квалификация на нашите специалисти позволява да се справят с ремонта на повредените смартфони достатъчно бързо. 
  • Гаранция. За всички видове ремонтни дейности се издава гаранция.

  За да се възползвате от услугите на нашия сервиз, просто ни позвънете или ни потърсете директно на нашият адрес.