• Ремонт на Sаmsung Galaxy A5 (2016)

  Samsung Galaxy A5 SM-A510 (2016) има 5.2-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1920×1080. Осемядреният процесор на Samsung Exynos 7 с честота 1600 MHz и 2GB RAM правят смартфона продуктивен за всякакви приложения, а мощната графика на Mali ще ви позволи да играете модерни игри с най-добро качество и бързина. Смартфонът разполага с 16GB флаш памет за съхранение на данни.

  Формата на устройството, в сравнение с миналогодишния вариант, не се промени, но външният му вид като цяло стана по-интересен. Може да се каже, че моделът е преминал подмладяваща козметична процедура: A5 във версията 2016 има черти, характерни за тазгодишните смартфони. Например, новостта от двете страни е инсталирана 2,5 D стъкло, на ръба е метална рамка. 

  Смартфонът работи с операционна система Android 5.1 Lollipop с патентован интерфейс TouchWiz. През 2015 г.тя се промени много външно и стана доста по-приятна, отколкото преди.

  Основната 13-мегапикселова камера е снабдена с LED светкавица, автофокус и оптична стабилизация на изображението. Обективът излиза малко от корпуса, но е по-малък от S-серията.

  13-мегапикселовата камера с HDR функция прави не само отлични снимки, но и ви позволява да записвате FullHD видеоклипове.

  Приложението на камерата е изключително просто и ясно. Можете да го стартирате от заключващия екран, като кликнете върху иконата на работния плот или кликнете два пъти върху клавиша Home.

  В настройките можете да изберете размера на видеоклипа (Full HD, HD и VGA), да включите мрежата, географските маркери, прегледа на изображенията и гласовия контрол на процеса на снимане. 

  Смартфонът Samsung Galaxy A5 SM-A510 (2016) разполага с всички необходими безжични интерфейси като: Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Също така, смартфонът поддържа 3G и LTE мобилни мрежи.

  Samsung Galaxy A5 (2016) има несменяема батерия с капацитет 2900 mAh. Ако не натоварвате устройството с „тежки“ задачи, може да разчитате на пълен работен ден на работа.  В режим на възпроизвеждане на Full HD видео с максимална яркост на екрана и включен режим „Полет“, батерията ще се изтощи за около шестнадесет часа. 

  Но игрите „изяждат“ батерията бързо: за един час при 50% яркост на екрана батерията пада на 32%.Приятен момент – устройството поддържа бързо зареждане. 

  Ремонта на  Samsung Galaxy A5 2016 по сложност не се различава от ремонт на по-мощните смартфони от серията S. И в двата случая само ако се доверите на специализирани сервизни центрове може да се гарантира перфектен резултат.

  Сервизен център GSMservice е специализиран във възстановяването на Samsung  технологиите, като се съсредоточаваме не само в зоната на смартфон устройствата. Обръщайки се за помощ към нашите специалисти, клиентът получава гаранция за качество за целия списък от услуги. Ако възникне проблем, не забравяйте да ни потърсите. Може да се свържете с нас на посочените контакти в сайта или да ни посетите на място. Очакваме вашите запитвания!