• Ремонт на Meizu M6

  Китайската марка Meizu е известна на широката общественост благодарение на две линии смартфони, които заплениха потребителите: MX и M. 

  MX са станали популярни поради отличните си характеристики и първокласен звук. Отделен хардуерен звуков чип беше топло посрещнат от обществеността. 

  Серия M е поредица от бюджетни апарати със скромни възможности в сравнение с MX и PRO, но цената на M-устройства се припокрива с някои от техните недостатъци.

  Meizu продължават да усъвършенстват и усъвършенстват своите смартфони визуално, без да забравят да коригират недостатъците на предишните поколения.

  В M6 подобриха дисплея, премахнаха въздушния слой, актуализираха модула на камерата и леко освежиха външния вид на апарата.

  Топ 5 на Meizu M6

  • разпознаваем дизайн;
  • изключително ниска цена за базовия модел;
  • 5.2 IPS дисплей;
  • 13-мегапикселова камера;
  • Android 7.0 

  Дизайн

  Meizu в това отношение са консерватори до мозъка на костите. От пускането на модела M2 mini външният вид остава непроменен, само диагоналът на екрана леко „расте“. Бутоните за сила на звука и включване са отдясно, изходът към слушалките е отгоре, хибридният SIM приемник е отляво, основният високоговорител, микрофонът и microUSB — отдолу. Всичко е обичайно, нищо ново, поне откъм дизайнерско решение. 

  Цветовата схема включва черно (black), синьо (blue), Сребро (silver) и злато (gold). Субективно синьото е най-зрелищното. Черното ще бъде интересно за феновете на минимализма. Корпусът е пластмасов, покрит с метал.

  Дисплей

  Диагонала на екрана е 5.2 при HD резолюция. В основата се използва IGZO-IPS матрица с технологията OGS (без въздушен слой) от SHARP. Яркостта е значително по-висока от тази на модела M5, а олеофобното покритие се опита да го подобри.

  Цветопредаването, ъглите на гледане и контрастът бяха значително усъвършенствани, което имаше положителен ефект върху крайния резултат. В параметрите можете да регулирате тона на картината в по-топли или студени нюанси. Също така добавя режим на четене. Когато се запознаете с устройството за първи път, няма да кажете, че смартфонът е бюджетен.

  Батерия

  Капацитетът на батерията е увеличен до 3070 mAh. В режим на игра с максимална яркост можете да разчитате на 3,5 часа активен екран. Уеб сърфирането ще обезвреди устройството за 5 часа, а гледането на видеоклипове — съответно за 7.

  Ако използвате Meizu M6 само като средство за комуникация и разговори, той ще бъде в готовност в рамките на 1,5 дни. Активирането на енергоспестяващите услуги ще увеличи живота на батерията до 2 дни.

  Изпълнение

  Сърцето на смартфона е 8-ядрен чип от MediaTek, а именно MT6570 с честота 1,5 GHz. Много популярна платформа за телефони Meizu. Ядрото Mali-T860 отговаря за графиките. Можете да избирате от 2 модификации на устройството, а именно 2/16 и 3/32. Последната опция струва малко по-скъпо, но потребителят печели както в гладкостта и скоростта на работа, така и в обема на вграденото хранилище.

  Можете да разширите наличната памет с microSD карта до 128 GB. Но в този случай ще трябва да жертвате втората SIM карта, тъй като хибридния слот съдържа или 2 номера, или SIM+памет.

  Камера

  За пореден път Meizu дава на своите модели основен модул от 13 Mp. Но трябва да отдадем дължимото на инженерите-камерата в M6 е значително усъвършенствана в сравнение със същата в M5. 

  Бленда f/2.2, поддръжка за заснемане на видео в FullHD, фокус върху екрана и страхотни снимки в Слънчев! ден.

  За съжаление, фоточувствителността не е достатъчна за добри кадри в тъмното и при изкуствено осветление. Има малки шумове, поради което трябва да се съсредоточите по-дълго върху експозицията. Въпреки че режимът HDR значително ще подобри цялостното качество на картината.

  Предната камера на 8-MP изобилства с всякакви настройки за подобряване на крайната снимка. Лицето може да бъде „тормозено“ дълго и от сърце: промяна на тонуса на кожата, изглаждане на бръчките, увеличаване на очите и т.н. феновете на Selfie ще бъдат развълнувани.

  Търговската марка Meizu успя да получи широко разпространение сред купувачите на мобилни устройства, и все по-уверено се налага на пазара. Както показва практиката, въпреки високата степен на надеждност и отличните технически характеристики на устройството Meizu M6 се нуждаят от качествена и редовна грижа. Неспазването на основните правила за безопасност и небрежното боравене с мобилната техника може да доведе до повреда на чувствителната обвивка.

  Специалистите от нашия сервизен център са в състояние да направят цялостна диагностика на смартфоните Meizu и да положат всички възможни усилия, за да върнат към живот любимата техника на своите клиенти. Абсолютно всеки служител на нашия център има високо ниво на професионализъм, което ни позволява да гарантираме високо качество в ремонта и поддръжката на мобилни приспособления.

  Цената на ремонт на смартфони Meizu M6 може да варира в зависимост от цената на компонентите, които се нуждаят от подмяна и сложността на ремонтните работи. Ние не надценяваме и не подценяваме стойността на собствените си услуги – адекватно оценяваме извършената работа, като се стремим да бъдем и във ваша полза. Работим на конкурентни за пазара цени, които са достъпни за всеки потребител. 

  Сред предимствата на нашия сервизен център може да се отбележи:

  Висококачествени части-всички компоненти, които се използват от нас, преминават през няколко етапа на проверка, което ни позволява да осигурим дълъг експлоатационен живот и безпроблемна работа на ремонтираните устройства;

  Професионални и опитни майстори – това ни позволява да извършваме ремонт на всякаква сложност в кратък срок;

  Достъпни и адекватни цени-цената на нашите услуги съответства на качеството;

  Дълготрайна гаранция за извършената работа.

  Ние ценим и уважаваме всеки клиент.