• Ремонт на Samsung Galaxy A20

  Един от младите модели в линията Galaxy A 2019 година. Както и други представители на тази линия тя е предназначена на първо място за комфортно общуване в социалните мрежи и консумацията на различни видове съдържание, но за разлика от A10 той има повече памет и капацитет на батерията, а от по-големия си брат А30 той се различава с по-малко резолюция на дисплея и главния модул на камерата. Ниско количество ram компенсира резолюция на дисплея HD+, и има още някои компромиси, които да отидат в полза на ниската цена.

  Топ 5 на Samsung Galaxy A20 

  • Голям 6.4 инча Infinity U дисплей 
  • Android 9 от кутията 
  • 3.5 mm jack 
  • Батерията на 4000 

  NFC чип / Bluetooth 5.0Доста семпло изглежда смартфона погледнат  от задната страна, силно напомня на Galaxy A30 и напротив, много стилно на предния панел! Дисплей заема по-голямата част от рамката, които са сравнително малки и придават стилен завършек на устройството. Захващането на телефона е много удобно, въпреки големия диагонал на екрана. 

  Батерия – 4000 mah

  Батерия осигурява на смартфон достатъчно енергия на пълен работен ден! С този смартфон няма да се притеснявате за функционалността на смартфона ви – той няма да ви предаде през целият ден! И това не са просто празни думи, стрес тестовете го потвърждават напълно!  

  Във вътрешността на смартфона е поставен осемядрен чип на Samsung, който работи малко по – плавно и леко дори от по-скъпият А30. Като цяло характеристиките са на задоволително ниво, необходими за удобното ползване от потребителите. 

  интернет, youtube, социални мрежи и повиквания – справя се перфектно. 

  Ремонт на Samsung Galaxy A20 

  Смартфоните в днешно време са важна и неразделна част от живота на всички хора. Те допълват всички ниши от социалния свят на човека. И, разбира се, внезапното излизане от строя на телефона, лишава собственика не само от душевно равновесие, но и пречи на работата му във всички сфери. 

  Ремонт на устройството може да се наложи по различни причини. Повредата може да се дължи на падане, софтуерни бъгове, или попадане на течност във вътрешността на смартфона. 

  В никакъв случай не се опитвайте да ремонтирате устройството сами – обикновенно това довежда до по-големи проблеми. Най-добрият вариант за избор е да се доверите на компания, където работят професионални специалисти. Сервизен център  GSMservice гарантира безплатна диагностика, квалифициран ремонт, качество на работата, дълга експлоатация и безпроблемна работа на любимия вителефон. 

  Нашият център обслужва цялата гама от мобилни устройства на Samsung. На най-модерния хардуер ние извършваме ремонт и диагностика на смартфоните Samsung Galaxy A20. Акцент в работата ни се поставя на достъпност и качество на услугите, така че нашите такси са едни от най-разумните на пазара.