• Ремонт на Samsung Galaxy J1 Ace

  Представяме на вашето внимание стилният и модерен Galaxy J1 Ace от Samsung. Красив, стилен дизайн и забележителен външен вид, които ще зарадва всеки. Диагоналът на екрана на Samsung J1 е 4.3 инча – по този начин се постигат две цели едновременно. На първо място – удобство при използване с една ръка, на второ място е удобно да сърфирате в интернет, да общувате в социалните мрежи, да гледате видеоклипове, защото резолюцията на екрана е 800×480 точки.

  Samsung Galaxy J1 Ace има отлични технически характеристики в своята ценова категория. Четириядреният процесор с тактова честота 1,2 GHz и 768 MB RAM позволява стартиране на повечето приложения. Вградената памет е 4 GB, но по всяко време може да бъде разширена с още 32 GB карта с памет microSD. Камерата от 5 мегапиксела е достатъчно добра. Благодарение на него можете лесно да заснемете вашите приятели и роднини, както и да заснемете интересни моменти в живота си. Телефонът има батерия с капацитет 1900 mAh, което му позволява да работи минимум 24 часа.

  Galaxy J1 Ace поддържа 3G и 4G.този смартфон има вграден GPS приемник. GPS е сателитна навигационна система, която позволява да се определи точното географско положение на Земята. Този смартфон на Samsung има FM радио.

  В края може да се каже, че Samsung Galaxy J1 Ace  е идеален за тези, които искат да получат качествен, многофункционален телефон. 

  GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

  Мобилна мрежа 2G / 3G / 4G

  WLAN Wi-Fi 802.11

  Bluetooth v4. 0, A2DP

  GPS A-GPS, GLONASS

  Ако и вие сте притежател на Samsung Galaxy J1 Ace, и изпитвате затруднения със неговото функциониране, не се колебайте и ни потърсете.

  Услугите на сервизен център GSMservice не се ограничават до прост набор от операции. Тук се извършват такива видове работи като ремонт на корпуса след деформация, смяна на сензорно стъкло, ремонт на дънната платка, смяна на високоговорители и др. Цялата тази информация ще бъде полезна за вас, ако търсите къде да ремонтирате Samsung Galaxy J1 Ace. Този модел на телефона се отличава с малък размер на екрана и интересен дизайн, което означава, че е изборът на стотици хора, които в случай на счупване непременно ще се нуждаят от ремонтни услуги.

  Какъв трябва да бъде сервизен център, така че процедурата да мине бързо и да донесе само положителни емоции на клиента?

  На първо място да притежава достъпни, качествени и високо професионални услуги. Всички майстори на сервизен център GSMservice имат богат опит с работата на един или друг модел телефони на популярната марка Samsung. 

  Доверявайте се за ремонта на телефони Samsung Galaxy J1 Ace само на професионалисти, които са успели да докажат своята честност на практика и са 100% сигурни в своята квалификация. Работата с такива центрове е удоволствие, защото за парите си получавате не само работещ телефон, но и почти ново устройство, което е готово за ежедневните задачи.

  Наред със всичко това ние работим на достъпни за клиента цени, които ще бъдат изгодни и достъпни за вашият бюджет. При нужда просто се обадете на посочените телефони, ние ви очакваме!