• Ремонт на Meizu M5S

  Пазара на бюджетните апарати е мястото, където Meizu влиза в игра със своя M5S. Устройството има отлична производителност за такава скромна цена. Той е интересен визуално и програмно. Има добри модули за камери и много памет. 

  Meizu M5S е отличен продължител на серията M по различни причини. Той има хубав дизайн на марката без остри ъгли и лица, феноменален 5,2-инчов дисплей, много памет и страхотна камера.

  Какво друго да искаш от смартфон?Нека го разгледаме по-добре.

  Топ 5 на Meizu M5S

  • метален корпус;
  • подкрепа за бързо зареждане;
  • отличен IPS екран;
  • 3 GB RAM;
  • FlymeOS 6.

  Дизайн

  Meizu M5S е следващият близнак на M5 Note, M3E и редица други устройства на компанията. Естествено, има разлики, но общата концепция остава непроменена. Но използването на алуминий вместо пластмаса за обвивката значително увеличи представителността на телефона.

  Предната част получи закалено 2,5 D-стъкло с отлично защитно покритие. По-рано в М-серията на този нюанс почти не се обръщаше внимание.

  Ергономичността е типична за линията m mini. Инженерите са оставили всички основни елементи на познати места, включително жак за слушалки, който е на върха.

  Цветовата палитра е следната: бяло (бяло), златно (златно), розово (розово) и тъмно сиво (тъмно сиво).

  Дисплей

  Екранът в Meizu M5S е просто страхотен. Да, има HD резолюция с диагонал 5.2, но каква великолепна картина за сметка на най-новото поколение IPS панел. 

  От една страна, такава качествена матрица е търговски неоправдана стъпка за инженерите на компанията. От друга страна-потребителят от такова решение само печели. Цветовото предаване е неутрално, въпреки че има ръчно калибриране в настройките.

  Батерия

  Капацитетът на вградената батерия е 3000 mAh. За такава платформа това е отличен показател, гарантиращ автономност в района на 2 дни при умерена употреба.

  Но основната характеристика на устройството-подкрепа за бързо зареждане mCharge ви дава гаранция, че винаги ще бъдете подготвени за работа а спарата. 

  Изпълнение

  Ключовият хардуер на Meizu M5S включва 8-ядрен чип MediaTek MT6753 с честота 1,5 GHz и видео ядро Mali-T760. Също така те се помагат от 3 GB RAM. 

  За съхранение на данни са предвидени 16 или 32 GB (зависи от версията). Има и слот за microSD, само че е комбиниран със SIM слота. Всички контроли се извършват от един бутон mTouch, в който е скрит скенер за отпечатъци. 

  Камера

  Камерите в апаратите не са се променили от излизането на M2 Mini – 5 MP за предната и 13 Mp за основната. Въпреки това, в M5S, се усещат някои значителни подобрения. Те успяха да повишат качеството на снимките на модулите Meizu до нивото на средните бюджетни апарати. Няма стабилизация, но ефектът е поразителен.

  Основният сензор може да снима както в автоматичен, така и в напълно ръчен режим. В последния случай вие сте на разположение с няколко параметри за цветопредаване, баланс на бялото, експозиция, корекция, ISO корекция и др. Предната част е снабдена с всичко необходимо за Selfie, включително чипове по отношение на декорацията на лицето и изглаждането на излишните бръчки.

  Ремонт на Meizu M5S

  Не знаете къде да ремонтирате Meizu M5 бързо и евтино? Значи сте попаднали на точното място. Специалистите от сервизния център GSMservice са в състояние бързо и качествено да заменят сензорните дисплеи, микрофоните и високоговорителите!

  Преди ремонтните работи специалистите на компанията ще проведат компютърно тестване и задълбочена диагностика, което ще позволи да се получи максимална информация относно повредата. След като причината за неизправността и обемът на работата стане известен, клиентът ще може да знае колко струва ремонтът Meizu M5. Замяната на съединители, бутони и екрани се извършва от майстори, използващи актуални технологии и методи.

  Освен това, нашият сервизен център предлага редица допълнителни услуги – за всяка неизправност по устройството можете да ни потърсите на посочените телефони! 

  Ние ви очакваме!