• Ремонт на Apple iPhone 8 Plus

  В рамките на този преглед ще говорим за модела iPhone 8 Plus, ще обсъдим плюсовете и минусите на устройството, ще го сравним с аналозите и ще разкажем за основните характеристики на този смартфон.

  Топ 5 на Apple iPhone 8 Plus

  • качествена двойна камера
  • чипсет A11 Bionic
  • атрактивен дизайн
  • подкрепа за бързо и безжично зареждане
  • IP67 прах и влага Защита

  Дизайн

  iPhone 8 Plus е направен в естетиката на минимализма, която за съжаление започнаха да изоставят в следващите модели. 

  Спокойни нюанси, стъкло и метал, перфектна ергономичност и стил, благодарение на които смартфонът просто не иска да се освободи от ръцете ви. 

  От лявата страна са функционалните ключове и познатият бутон за превключване в тих режим, от дясната страна има клавиш за включване на устройството. 

  Слотът за SIM карти се намира в горния край, в долната част виждаме стерео високоговорител и жак за зареждане и свързване на слушалки.

  Дисплей

  Retina Display, зад която се крие качествена IPS-матрица с FullHD резолюция, изпълнена по най-високите стандарти за качество и съчетаваща в себе си сочен цвят, солиден запас от яркост, свободно преминаване на температурата на цвета, безвъздушен слой и качественозащитно покритие. Екранът се справя чудесно с мултимедийни файлове и е направен по най-високите стандарти.

  Батерия

  Apple не обича да рекламира обема на батериите си и гледайки действителния капацитет, става ясно защо: Батерията в Iphone 8 Plus има обем от 2750 mAh, така че показателите за автономност очевидно не са силната страна на апарата.  

  Изпълнение

  В новия си модел Apple е с вграден процесор A11 Bionic, така че не се притеснявайте за ефективността, всички игри и приложения „летят“ на максимални настройки. 

  3GB RAM, според стандартите може да изглежда като малка стойност, но отново всичко е въпрос на качествена оптимизация, а не на преследване на броя на „летвите на RAM“. 

  От допълнителните функции може да се отбележи наличието на NFC и поддръжка на всички съвременни безжични интерфейси.

  Камера

  По традиция, която започна с 7-ма на“ ябълковите “ устройства, Plus-версията е оборудвана с две лещи с резолюция от 12 MP всеки. 

  Камерата се справя чудесно със сложни сценарии за снимане, има поддръжка на HDR и прави както дневни, така и нощни снимки, с минимален шум и максимална детайлност. 

   

  Ремонт на Apple iPhone 8 Plus