• Ремонт на Apple iPhone 11

  История на компанията Apple има не едно десетилетие, в нея са както възходи, така и падения, но въпреки това, днес това е най-големият производител на устройства и определено се предпочита от потребителите. 

  В рамките на текущия преглед ще разгледаме основните характеристики на Iphone 11, ще го сравним с други устройства и ще ви предоставим информация, която ще бъде достатъчна за рационална покупка.

  Топ 5 на Apple iPhone 11 

  • Процесор Apple A13
  • 4GB RAM
  • Отлична двойна камера
  • Защита IP68
  • Висока автономност

  Дизайн

  Външният вид на телефоните на Apple практически не се нуждаятот допълнително представяне, тенденциите зададени от външния вид на „iPhones“, след това внимателно се копират от китайски компании. 

  От предната и задната част основното тяло е покрито с удароустойчиво стъкло, отстрани има метални вложки за по-добро захващане.

  Камерите са леко изпъкнали с основното тяло, но не са толкова критични, че този нюанс да попречи на комфортната работа, освен това тази черта е основната разлика от предишното поколение. 

  В десния край виждаме бутона за включване и слота за SIM картата, отляво са бутоните за управление на силата на звука и превключвателят „безшумен режим“. Отдолу са основните високоговорители и входът за зареждане, отгоре виждаме допълнителен микрофон. 

  Дисплей

  Екранът в простата версия на Iphone 11 е направен от технологията IPS. 

  Въпреки не най-високата резолюция пикселите са неразличими, картината е много сочна и наситена. Има възможност за фина настройка на температурата на цвета и яркостта, която помага да се използва удобно телефона при всякакви условия. 

  Изпълнение

  „Сърцето“ на Iphone 11 стана чипсет A13, направен по нов процес, свързан с 4 GB RAM. Бързината на смартфона е перфектна, всички игри са на максимални настройки, а интерфейсът „лети“ без най-малката разлика, която е обща черта на всички „ябълкови“ устройства. Резервна мощност е достатъчно за 4-5 години работа. 

  Има и NFC, поддръжка на всички LTE и качествен скенер за отпечатъци. 

  Камера

  Едно от най-важните технически нововъведения докосна основната камера на устройството. 

  Двете лещи с разделителна способност 12 MP(конвенционални и широкоъгълни) имат отлична фоточувствителност (до известна степен благодарение на техния размер) и разширени възможности за нощно снимане. Камерата се справя отлично с всякакви сценарии, има възможност за „безпроблемно“ превключване между блендите. 

  Благодарение както на софтуерната последваща обработка, така и на качеството камерата на Iphone 11 може заслужено да се счита за една от най-добрите на пазара.