• Ремонт на Meizu 16x

  Ако оценявате продуктивните и компактни устройства, смартфонът Meizu 16x може да ви изненада. В приятния си малък корпус (рамер само 15 на 7,5 см) се побира мощно устройство, което осигурява отлична скорост и стабилност на работа.

  Топ характеристики на Meizu 16x

  Компактен корпус с красив класически дизайн и приятно керамично покритие

  Качествена двойна камера, която ще ви помогне да заснемете важните моменти в цветни и ясни снимки

  AMOLED е екран с диагонал 6 инча

  Високо ниво на производителност в ежедневните задачи и игри благодарение на мощния процесор Snapdragon 710

  Дизайн

  Meizu 16x има чист класически външен вид. Прозорецът с двойна камера и светкавицата под формата на оригинален пръстен са разположени в центъра на корпуса, както и логото — Получава се хубава симетрия, приятна за окото. Освен това корпусът се различава не само в цветовете, но и в материалите. Черното и златното са изцяло метални, а бялото е изработено от метал с нанесено керамично покритие. 

  Според местоположението на активните елементи всичко е стандартно: на лявата страна е инсталиран слот за SIM, на дясната – бутоните за сила на звука и включване. В долния край ще намерите USB Type-C конектор и аудио изход за слушалки.

  Дисплей

  Устройството е оборудвано с 6-инчов AMOLED дисплей, който благодарение на тънките рамки успява да се побере в такъв малък корпус. Разбира се, отгоре и отдолу лентите са сравнително широки, но отстрани те почти напълно отсъстват. Разделителната способност на дисплея е 2160 x 1080 точки, а плътността на пикселите е 402 ppi, така че на изхода получаваме много ясна и качествена картина.

  Батерия

  Под капака е поставена батерия с 3100 mAh. Благодарение на марката за бързо зареждане mCharge, тя набира 100% за 1 час и 25 минути. Вярно е, че има достатъчно батерия за максимум един ден работа, но за повечето потребители това не е достатъчно.

  Изпълнение

  С мощния процесор Qualcomm Snapdragon 710, подпомаган от 6GB RAM, Meizu 16x работи бързо и безпроблемно. Няма бъгове и спирачки в работата на интерфейса, устройството също се справя перфектно с по тежките игри. Така че, ако изисквате висока производителност в компактен корпус, телефонът от Meizu ще бъде чудесно решение. 

  Камера

  Двойна задна камера 12 + 20 MP, както и предна 20-мегапикселова леща.

  Снимките, разбира се, няма да бъдат произведения на изкуството — за това е необходим смартфон с цена доста над този бюджетен вариант. Но все Пак от този модел ще получим качествени снимки: ярки, подробни, с добро ниво на контраст и цветопредаване.

  Ремонт на Meizu 16x 

  За съжаление, както и предишните модели така и Meizu 16x не е застрахован от повреди и счупвания, Каквато и да е причината за тях можете да се обадите в сервизен център GSMservice и ще получите необходимата помощ.

  В нашият център ще намерите високо квалифицирани специалисти, които са добре обучени за работа с апарати на корейските производители и ще положат максимални усилия, за да сте останали доволни от нашата работа. Възползвайки се от модерното ни оборудване, ние внимателно и безплатно ще направим диагностика на апарата, която да установи всички проблеми, изискващи корекции. 

  Обърнете се към оператора или онлайн консултант, които ще ви обяснят как да се измъкнете от създадената неприятна ситуация. 

  Ние сме насреща за елиминирането на всяка повреда!