• Ремонт на Asus Zenfone Max Pro (M2)

  Asus Zenfone Max Pro M1 беше посрещнат от обществеността толкова топло, че разработването на втората версия на смартфона не се забави. Възможно ли е да се подобри истинската „бомба“: мощна платформа, 5000 mAh батерия,NFC и ниска цена… дебютът на Max Pro M2 доказа, че е възможно. 

  Топ 5 на Asus Zenfone Max Pro (M2) 

  • позната на мнозина батерия с 5000 mAh
  • акрилно стъкло с необичайна текстура
  • Шик IPS дисплей с резолюция 2280×1080 точки
  • камера с изкуствен интелект
  • NFC модул

  Дизайн

  Zenfone Max Pro M2 се различава значително от първото поколение. Задният капак сега не е алуминиев, а от акрилно стъкло (всъщност пластмаса, но изглежда грандиозно). Рамката около дисплея стана осезаемо по-тънка,а горната част почти изчезна. Основната камера придоби по-завършен вид. Като цяло телефонът стана по-скоро като „старши“ серия Zenfone 5.

  Ергономичността остава непроменена: удобното разположение на бутоните за сила на звука и заключването, скенера за пръстови отпечатъци на капака, обичайните 3.5 mm гнезда и micro-USB в долния край. 

  Дисплей

  Екранът на новостите се промени. Диагоналът на IPS матрицата се увеличи до 6.26″, съотношението на страните — до 19:9, а разделителната способност до 2280×1080 точки. Остава непроменена само плътността на пикселите на ниво 403 ppi. За смартфон от среден клас, това са извънгабаритни числа. В този случай дисплеят е покрит със стъкло Gorilla Glass 6 със зашеметяваща олеофобия.

  Ръчният регулатор на температурата на изображението се реализира под формата на удобен плъзгач. Няма сложни настройки — всичко просто работи като часовник.

  Батерия

  Известната батерия от 5000 mAh стана убиец на Asus M1. Не е изненадващо, че инженерите са я инсталирали и в новия модел. Въпреки увеличения диагонал на екрана и по-мощния чип, общото време на работа е същото: 2 дни при активно натоварване.

  Бързо зареждане, за съжаление няма. До 100% батерията се зарежда за 2.5 часа.

  Изпълнение

  Хардуерната платформа също е финализирана. Вместо добър SD636 е инсталиран по-мощен чип Snapdragon 660 на 2.4 GHz, който стана най-популярен през 2018 г.сред средните бюджетни модели. 

  Камера

  Оптиката в Max Pro M2 е съществено доразвита. Наборът от сензори 12+5 Mp, базирани на Sony IMX486 работят перфектно.  

  Страхотно подобрена е и възможността за нощни снимки благодарение на светлинния сензор с апертура f / 1.8. Модният изкуствен интелект също допринася, но не толкова агресивно, колкото във водещите устройства.

  Ремонт на Asus Zenfone Max Pro (M2) 

  Какво е приоритет за всяка компания днес? Вярно, това е репутация. Да се изгради добро име сега не е толкова лесно, но ако работите качествено и прецизно, то се получава от само себе си. Може да се убедите в доброто име на нашият сервизен център, лично, като се възползвате от услугите ни. 

  Счупването на смартфон вече е неизбежно за всеки, дори и за най-внимателните потребители.  Ако и вие се нуждаете от специализирани ремонтни услуги, потърсете GSMservice, и няма да останете разочаровани. При нужда от ремонт, за вашият смартфон, се обадете на посоченият телефон! Ние сме насреща за да помогнем!