• Ремонт на Lenovo K5 Play

  Lenovo наистина иска да си върне мястото в петте най-влиятелни производители на смартфони. И така, всяко ново устройство на марката се посреща доста ентусиазирано от публиката: отлични характеристики, стилен дизайн и ниска цена! Какво по-хубаво от това?! 

  С покупката на Lenovo K5 Play получавате красиво устройство с дизайнерска стъклена облегалка, двойна камера и 8-ядрен чип от Qualcomm. Също така производителите са оборудвали продукта с елегантен IPS дисплей на 5.7″ и качествена мултимедийна система.

  Е, нека отдадем нужното внимание на модела и да го разгледаме отблизо!

  Топ 5 на Lenovo K5 Play 

  Snapdragon 430 Централен процесор

  LTE честоти

  3000 mAh капацитет на батерията

  Подобрен дизайн

  Android 8.0 Oreo

  Дизайн

  Дизайнерите на Lenovo определено знаят как да приковават погледи! Дори и за бюджетните устройства се отделя достатъчно внимание, за да се забелязват и открояват сред останалите модели на пазара. Задният капак на Lenovo K5 Play е закалено 3D стъкло, което играе със проблясъците на светлината, напомняйки за модела Honor 8X. Също така на гърба е разположена и компактна двойна камера и скенер за отпечатъци.

  Дисплей

  K5 Play получи зашеметяващ IPS дисплей с диагонал 5.7″, съотношение 18:9, Резолюция 1440×720 и плътност на пикселите 295 ppi.

  Качеството на картината, яркостта, контраста и калибрирането са идеални. Матрицата е защитена със стъкло Gorilla Glass 3 с устойчиво закалено покритие.

  Батерия

  Потребителят може вече да се отърве от допълнителните аксесоари за зареждане, благодарение на батерията от 3000 mAh и отличната оптимизация на програмния код от разработчиците на Lenovo. В нормален режим телефонът работи безпроблемно до 2 дни при 6-7 часа активен дисплей.

  Изпълнение

  K5 Play се основава на 8-ядрен чипсет Qualcomm Snapdragon 430 с честота до 1.4 GHz, както и графична подсистема Adreno 505. Традиционно за 2018 г. устройството се предлага в 2 модификации: 2/16 и 3/32 GB. Паметта може да бъде разширена с microSD карти при условие, че се откажете от втората SIM.

  От предимствата на модела си струва да се отбележи оптимизираната Операционна система Android Oreo 8.0, която е значително усъвършенствана от разработчиците на компанията.

  Камера

  Снимането в K5 Play е възможно с двоен модул на камерата с резолюция 13+2 MP. Допълнителният обектив е по същество необходим само за размазване на задния фон и по-точно фокусиране върху обекта. Трябва да се каже, че качеството на крайните снимки и видеоклипове приятно ще изненада дори скептиците. Като се има предвид цената на устройството, снимките са просто перфектни.

  Предната камера 8 MP е лишена от LED-светкавица, но има светлинна матрица със софтуерна възможност да „почисти“ селфи кадрите от различни кожни дефекти. Софтуерът работи внимателно и затова лицата не се превръщат във восъчни маски.

  Ремонт на Lenovo K5 Play 

  Всеки, който купи телефона на Lenovo K5 Play, ще бъде очарован от елегантния изискан корпус, от мощността на процесора, както и от други отлични характеристики:

  • Зашеметяваща ергономичност и удобни размери
  • Мощна 8-ядрена платформа от Qualcomm
  • Качествен IPS дисплей без въздушен слой
  • Капацитет на батерията 3000 mAh
  • Двойна основна камера на 13+2 MP
  • Оптимизирана Android OS 8.0 Oreo

  Използването на това устройство определено е истинско удоволствие!

  Но какво да правите, ако случайно телефонът се изплъзне от ръцете ви, падне и се повреди? 

  Трябва ви ново стъкло, а може да се наложи и подмяна на дисплея!

  Няма към кого да се обърнете за помощ?

  Не се притеснявайте! Идеалното решение на този проблем ще намерите в сервизния център на Gsmservice – тук ремонтът на смартфони Lenovo K5 Play се извършва професионално и качествено. И не на последно място, на достъпни цени за всички предлагани услуги. 

  Ние работим за вас, защото доволните клиенти са  най-доброто признание, което получаваме. В продължение на много години ние предлагаме услуги на професионално ниво, което непрекъснато се повишава. Ако имате проблем с вашето устройство не се колебайте, а ни потърсете! Убедете се сами във професионализма и отличната работа на нашият екип! Очакваме ви!