• Ремонт на Lenovo K9

  Lenovo е в състояние да произвежда качествена техника с добри характеристики и конкурентна цена. В този преглед ще разгледаме Lenovo K9, ще претеглим всички плюсове и минуси, така че решението дали да купите устройството да бъде рационално и обмислено.

  Топ 5 на Lenovo K9 

  4GB бърза RAM

  Чипсет Snapdragon 450

  Метален корпус

  Скенер за отпечатъци

  Батерия 3760 mAh

  Дизайн

  Външният вид на Lenovo K9 Note определено е силната му страна. Устройството е изработено от висококачествен метал с матово покритие, частите за сглобяване са перфектно свързани помежду си, осигурявайки високо качество на устройството. Предното стъкло се произвежда от 2.5 D технология, апаратът пасва перфектно в ръката. В долната част на корпуса се намира стерео високоговорител и познатия 3.5 вход. Сензорът за пръстови отпечатъци се намира в средата на задната част на корпуса, в десния край на апарата е скрит хибриден слот за SIM карта и MicroSD. Като цяло, въпреки общата вторичност, дизайнът не предизвиква негативни впечатления, качеството на производствения процес се вижда, освен това в този ценови диапазон металното тяло е наистина голям плюс.

  Дисплей

  За този модел компанията Lenovo избра висококачествен висококонтрастен IPS модул като матрица. Разделителната способност на дисплея не надвишава HD, но благодарение на балансираното цветопредаване, липсата на въздушен слой и широките ъгли на гледане, правят екранът страхотен!

  Батерия

  3760 mAh е отличен показател. Ако вземем предвид общата енергийна ефективност на чипсета, не най-високата резолюция и бързата RAM, тогава можем спокойно да говорим за няколко дни напълно автономно функциониране при активна работа с устройството. Пълното зареждане на енергия отнема около 3-4 часа, няма бързо зареждане, стандартният конектор е MicroUSB.

  Изпълнение

  След като се отказа от съмнителния MediaTek и се ориентира към Snapdragon 450, направен на 14-нанометров технологичен процес, Lenovo направи правилния избор. Чипсетът не се нагрява, перфектно се справя с ежедневните задачи, добре стартира игри, „смилайки“ дори най-тежките игри на ниски или средни графични настройки. 4 GB бърза RAM-показател, който ще бъде повече от достатъчен за удобно и безпроблемно използване на смартфона. Също така е добре да да се отбележи наличието на скенер за отпечатъци, работа в LTE мрежи и Bluetooth версия 4.2, благодарение на което всички безжични слушалки ще бъдат добро допълнение към любимото устройство.

  Камера

  Като основен модул действа матрица с резолюция 16 MP-показатели. Камерата прави добри снимки на дневна светлина, но няма достатъчно фоточувствителност за вечерта и нощта, очакваните шумове и песъчинки се усещат. Предният модул има резолюция от 8 Mp и софтуерни „подобрители“, способни да повишат нивото на качество на автопортретното снимане до приемливо ниво.

  Ремонт на Lenovo K9 

  Ремонт на мобилен телефон Lenovo K9  се провежда с помощта на съвременно оборудване и качествени резервни части. За всички извършени ремонтни дейности се издава гаранция.

  В нашият сервизен център работят само висококвалифицирани майстори. Специалисти, занимаващи се с ремонт на съвременна техника и конкретни марки, което позволява да се спести време за продължителна диагностика и безкрайно лутане в проблема. Опита и уменията им помагат за бързото елиминиране на възникналата повреда и връщането на устройството при вас. 

  Нашите специалисти с лекота ще елиминират проблеми и последици от попадане на течност във вътрешността на телефона. Сервизен център GSMservice гарантира високо качество на извършените ремонти и дава гаранция за това.