• Ремонт на Apple iPhone Xr

  Apple рядко си позволява да се отдалечи от успешния си образ, като ежегодно обявява премиум смартфони в строги метални и стъклени обвивки. Но понякога се случва чудо и технологичния гигант представя на вниманието на световната общност нетривиални решения.

   iPhone XR е симбиоза между  XS и iPhone 8, произведена наведнъж в 6 цветови варианта. Любопитен продукт, който си  заслужава вниманието.

  Топ 5 на Apple iPhone Xr

  Огромен IPS дисплей с диагонал 6,1

  6-ядрен процесор Apple A12 Bionic

  3000 mAh капацитет на батерията

  12-мегапикселова широкоформатна камера

  Защита на корпуса по стандарт IP67

  Дизайн

  iPhone XR почти по всичко повтаря своя“ по-голям “ брат XS. Тук само вместо стоманено шаси се използва алуминий 7000-та серия, рамката отстрани и отдолу е малко по-дебела, антенните ленти са изведени на лявата и дясната страна, а вместо двойна камера се използва оптика от iPhone 8.

  Размерите са кръстоска между XS и Xs Max, като ергономичността на XR е на високо ниво. В същото време устройството е защитено от вода и прах съгласно стандарта IP67.

  Дисплей

  Apple позиционира телефона като устройство с най-големия IPS екран, създаден някога от инженерите на компанията. Панелът с диагонал 6,1 “ получи резолюция 828×1792 пиксела при съотношение 19.5:9 и плътност на пикселите 326 ppi. Спецификациите на матрицата показват водещи технологии като True Tone и поддръжка на честота от 120 Hz, преди това достъпна само в iPad Pro 2017.

  По отношение на яркостта и контраста iPhone XR се доближава до тези на по-старите модели.

  Батерия

  Капацитетът на вградената батерия е 2942 mAh, което не е типично за Apple. Компанията рядко дава такъв впечатляващ капацитет. Потребителят може да разчита на 2 дни пълна работа, 25 часа разговори или 65 часа слушане на музика.

  Изпълнение

  7-нанометров 6-ядрен процесор Apple A12 Bionic с мощна графична подсистема и неврочип за машинно обучение. 

  Броят на RAM е намален в сравнение с XS: 3 GB вместо 4. Капацитетът на вграденото хранилище също е намален: съответно 64, 128 или 256 GB. MicroSD картите традиционно не се поддържат.

  Камера

  Оптиката на iPhone XR е частично заимствана от по-големите му предшественици. Телефонът разполага с 12-мегапикселова единична основна камера с широкоформатен обектив и фокусно разстояние 26 мм.Блендата е f/1.8, размерът на пикселите е 1.4 микрона.

  Платформа

  Смартфонът работи на базата на актуалния iOS 12, който се появи почти едновременно с обявяването на смартфона. 

  Отделно е добре да се отбележи зашеметяващата скорост на интерфейса, бързото стартиране на приложенията и пълната липса на спирачки. Разработчиците са взели предвид коментарите на потребителите, които се оплакват от iOS 11.3.

  Ремонт на Apple iPhone Xr

  За възстановяването на телефонните апарати на Apple се изисква използването на специален софтуер. Често устройствата не могат да се включат или да се рестартират нормално. В сервизен център Gsmservice може веднага да извършим ремонт на такива устройства с помощта на специални програми. Ако забележите някаква неизправност във вашето устройство, ви съветваме да се свържете с нашият сервиз за да може навреме да разрешим проблема. Нашите специалисти ще извършат безплатна диагностика, която ще покаже всички проблеми, които пречат на смартфона да функционира правилно. След тази операция детайлно ще обсъдим ситуацията с клиента, за да бъдете в течение на нашите ремонтни действия. Работим на конкурентни цени спрямо останалите на пазара, което няма да се отрази на бюджета ви! Убедете се сами! 

  Обадете ни се още сега, ние ви очакваме!