• Калко полезен е смартфонът в ежедневието?

  Много от вас дори не подозират за качествата на малката джаджа, без която не излизат от вкъщи и не си дават сметка колко полезна всъщност би била тя в ежедневието. Ако искате да спестите или да спечелите пари и време тези няколко съвета ще са ви определено от полза.

  Първото, на вид толкова просто нещо, което много малка част от хората правят е планирането на ангажиментите. Във 21-ви век много по-лесно и бързо е записването на задачите на Reminders, Plan, Any.do или удобно за вас приложение, отколкото на тежкия тефтер с изчезващата химикалка. При точното разпределяне на времето можете да добавите към месечният си доход минимум 10%, което за година е малко повече от една месечна заплата.

  Второто уникално свойство на телефона ви е възможността за лесна и бърза комуникация. Само един клик те свързва с човека, от когото имаш нужда точно в този момент. Мобилните приложения като Outlook за емайлиране ти дават възможност да напишеш онези между 5 и 10 мейла, без които не може да започне работният ти ден. Най-сладката част от всичко това е, че можеш да го правиш в движение или докато пиеш сутрешното си кафе. Не е за подценяване фактът, че спечелените минутки свободно време, в повечето случаи са по-ценни от няколко лева без време, за да им се насладиш.

  Без дори да подозирате смартфонът е най-верният ви асистент в забързаното ежедневие. Толкова малък, а с негова помощ управлявате информационните потоци около себе си. Всяка необходима единица информация, която ви е нужна е в джоба ви. Тук на помощ идват хилядите търсачки и приложения с тясна насоченост. На всеки му се е случвало да се нуждае от точния отговор на секундата. Информацията, която събираме в ежедневието си, била тя с бизнес насоченост или просто управление на семейния бюджет, е толкова много, че безспорно се нуждае от оптимизиране в проста форма. Мобилната версия на Google Sheets и Docs е идеален вариант за тази цел. Приемаме информацията, систематизираме я и използваме изводите от статистиката за достигане на бъдещите върхове.

  Едно от най-големите предимства на времето, в което живеем е, че всичко е без граници. Представeте си, че можете да притежават собствен бизнес и то с пазар в няколко държави. Това не е само мечта. Днес е напълно възможно и то през смартфонът, който и в момента е в ръката ви. Ерата на онлайн продажбите и социалните мрежи открива пред всеки възможности, които напръв поглед изглеждат като развлечение, но е напълно реално и достижимо това да ви направи следващият собственик на успешен бизнес. Възможността да споделиш идеята и преживяванията си с хиляди хора по света е уникално. Доходът, бил той допълнителен или основен, е само плюс към удовлетворението, което получаваш от запознанствата с нови хора, споделянето на опита си с тях и прогресът, който наблюдаваш в личната им мисия, благодарение на твоят опит. Добър вариант за развиването на такъв тип бизнес е най-глобалната социална мрежа Facebook. Удобно приложение за поддържане на група в нея е Pages.

  След малките трикчета за оптимална полза от смартфона в работната част от деня дойде моментът да обърнем внимание и на свободното време. Преди всяка почивка е нужно планиране. А ако планирането е свързано и със спестяване, нещата звучат доста добре. На пазара има доста предложения за приложения, които вземат предвид твоите желания и избират най-доброто и най-евтиното за теб. Booking, Trivago са едни от най-добрите приложения за резервация в мечтания хотел. Така планираме почивката си без такси за туристическа агенция и без загубено време в офиса и. Нооо да не за забравяме, че за мечтаната почивка са нужни и самолетни билети. Тук отново е ред на смартфонът, с чиято помощ се снабдяваме с билети за най-удобният полет, без да ходим до летището и сме спестили чрез отстъпката за покупка онлайн.

  Ако не намерихте предложение в статията, което да е подходящо за вашето ежедневие, можете да изтеглите и инсталирате приложение, което не дава гаранция, че ще се увеличат доходите ви, но със сигурност ще има движение в баланса по банковата ви сметка. Единственото, което ще гарантира успех е добрата информираност на спортна тематика, временно разсейване на букмейкърите, уцелването на точния момент и голяма доза късмет. Ако обичате да рискувате и сте готови да будувате заради поредния мач по малките часове си изтеглете bet365.