GSM-Serviz.com - Блог

Ревюта, коментари, съвети и какво ли още не

Slide Image 1

Полезни съвети

Как да опазите своя смартфон от счупване и какво да правите, ако случайно се случи.

Ревюта на нови модели

Технологиите се развиват. Бедете в крак с новите предложения за смартфони с нашите ревюта.

Резервни части

Информация и предложения на тема - от къде да се вземат оригинални (или поне качествени) резервни части.

Разкодиране

Или какво трябва да знаете, ако вашето устройство е заключено. Начини и методи за разкодиране.

GSM-Serviz.com - интересно от блога...

 • Ремонт на Meizu M6

  Китайската марка Meizu е известна на широката общественост благодарение на две линии смартфони, които заплениха потребителите: MX и M. 
  MX са станали популярни поради отличните си характеристики и първокласен звук. Отделен хардуерен звуков чип беше топло посрещнат от обществеността. 
  Серия M е […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Lenovo A936

  Не напразно Lenovo се счита за лидер в продажбите на модерни технологии. Качествени и в същото време бюджетни смартфони на операционната система Android не се намират често сред конкурентите. Lenovo A936 не е изключение. 
  Нека го разгледаме! 
  Дизайнът на смартфона е стандартен-пластмасов […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy Note 10

  Серията Note, създадена на корейската корпорация Samsung, съчетават в себе си най-напредналите технологични решения и иновации. Въпреки това, единственият съществен недостатък на моделите Note беше високата цена на продукта, оправдана от използваните материали и техническото превъзходство. И така, тази година […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy M30

  Запознайте се с прегледа на „новодошлия“ – Samsung Galaxy M3, флагманът на новата бюджетна серия. Линията J, чийто наследник е днешният гост, в света на устройствата на Samsung винаги е бил успешен опит да се бори с навлизането на „китайците“ […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy A20S

  В началото на 2019 г., Samsung бавно, но уверено притиснати от китайски производители с различна степен на адекватност, реши да обнови своята А серия.
  Нека да разгледаме новия модел A20S и да сравним характеристиките, за да можем да си направим изводите […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Vivo V17 Neo

  Компанията Vivo, която се радва на доста висока популярност в Китай, не много отдавна излезе на международния пазар, вече сериозно затвърди позициите си благодарение на издаването на качествени апарати във всички ценови диапазони. 
  Vivo V17 Neo е представител на „златната среда“, […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Huawei P30 Lite

  В началото на 2019 г.Huawei представи нови смартфони от серията „P“. Днес ще разгледаме най – популярната му версия-Huawei P30 Lite. 
  Топ 5 на  Huawei P30 Lite

  Камера с A. I.
  6.15 инча Infinity u дисплей
  NFC модул
  28 GB вътрешна памет
  Android най-новата версия

  Дизайн
  Huawei P30 […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Huawei Honor 8А

  Китайският мобилен гигант Huawei, в продължение на много години печели популярност на пазара, като постоянно произвежда стилни устройства, излизайки на лидерски позиции в икономичните и средните ценови сегменти. Рецепта за успех е проста — добри технически компоненти, качество и интересен […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Asus Zenfone Max Pro (M2)

  Asus Zenfone Max Pro M1 беше посрещнат от обществеността толкова топло, че разработването на втората версия на смартфона не се забави. Възможно ли е да се подобри истинската „бомба“: мощна платформа, 5000 mAh батерия,NFC и ниска цена… дебютът на Max […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Meizu 16x

  Ако оценявате продуктивните и компактни устройства, смартфонът Meizu 16x може да ви изненада. В приятния си малък корпус (рамер само 15 на 7,5 см) се побира мощно устройство, което осигурява отлична скорост и стабилност на работа.
  Топ характеристики на Meizu 16x
  Компактен […]

  Continue Reading →

Отзиви от клиенти

Какво казват клиентите на GSM-Serviz.com

Имате нужда от професионален сервиз за смартфони? Потърсете ни на адрес GSM-Serviz.com. Поправка на телефони, смартфони, таблети. Оторизиран сервиз на iPhone, Samsung, HTC, Lenovo, Sony, Nokia, Alcatel.

GSM-Serviz

Отстраниха проблема при зареждане iPhone 6 за 1 час! Изключително качествена работа. Редовен клиент съм вече, занесох телефона на сестра ми за ремонт.

Цветан Николов

Занесох моя Samsung S5 за ремонт на дисплей. Оказа се, че само стъклото е счупено! Обясниха ми каква е разликата и ми взеха в пъти по-малко пари. Останах очарована от това отношение, среща се наистина рядко в днешно време!

Мария Григорова