GSM-Serviz.com - Блог

Ревюта, коментари, съвети и какво ли още не

Slide Image 1

Полезни съвети

Как да опазите своя смартфон от счупване и какво да правите, ако случайно се случи.

Ревюта на нови модели

Технологиите се развиват. Бедете в крак с новите предложения за смартфони с нашите ревюта.

Резервни части

Информация и предложения на тема - от къде да се вземат оригинални (или поне качествени) резервни части.

Разкодиране

Или какво трябва да знаете, ако вашето устройство е заключено. Начини и методи за разкодиране.

GSM-Serviz.com - интересно от блога...

 • Ремонт на Meizu 15

  Феновете на Meizu отдавна чакаха обявяването на юбилейните смартфони в чест на 15-годишнината на марката, които трябваше да променят успешната, но противоречива линия Pro 7. В крайна сметка компанията представи на обществеността Meizu 15, 15 Plus и 15 Lite.
  Първото устройство […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Meizu M5S

  Пазара на бюджетните апарати е мястото, където Meizu влиза в игра със своя M5S. Устройството има отлична производителност за такава скромна цена. Той е интересен визуално и програмно. Има добри модули за камери и много памет. 
  Meizu M5S е отличен продължител […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy J1 Ace

  Представяме на вашето внимание стилният и модерен Galaxy J1 Ace от Samsung. Красив, стилен дизайн и забележителен външен вид, които ще зарадва всеки. Диагоналът на екрана на Samsung J1 е 4.3 инча – по този начин се постигат две цели […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy A7

  Официално Samsung Galaxy A7 (2016) принадлежи към средния клас мобилни устройства, но от визуална гледна точка и тактилни усещания може лесно да се приеме за истински флагман. Причина  за това е стилният и много елегантен дизайн, съчетан с премиум материали […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Sаmsung Galaxy A5 (2016)

  Samsung Galaxy A5 SM-A510 (2016) има 5.2-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 1920×1080. Осемядреният процесор на Samsung Exynos 7 с честота 1600 MHz и 2GB RAM правят смартфона продуктивен за всякакви приложения, а мощната графика на Mali ще ви позволи […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Meizu M6

  Китайската марка Meizu е известна на широката общественост благодарение на две линии смартфони, които заплениха потребителите: MX и M. 
  MX са станали популярни поради отличните си характеристики и първокласен звук. Отделен хардуерен звуков чип беше топло посрещнат от обществеността. 
  Серия M е […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Lenovo A936

  Не напразно Lenovo се счита за лидер в продажбите на модерни технологии. Качествени и в същото време бюджетни смартфони на операционната система Android не се намират често сред конкурентите. Lenovo A936 не е изключение. 
  Нека го разгледаме! 
  Дизайнът на смартфона е стандартен-пластмасов […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy Note 10

  Серията Note, създадена на корейската корпорация Samsung, съчетават в себе си най-напредналите технологични решения и иновации. Въпреки това, единственият съществен недостатък на моделите Note беше високата цена на продукта, оправдана от използваните материали и техническото превъзходство. И така, тази година […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy M30

  Запознайте се с прегледа на „новодошлия“ – Samsung Galaxy M3, флагманът на новата бюджетна серия. Линията J, чийто наследник е днешният гост, в света на устройствата на Samsung винаги е бил успешен опит да се бори с навлизането на „китайците“ […]

  Continue Reading →
 • Ремонт на Samsung Galaxy A20S

  В началото на 2019 г., Samsung бавно, но уверено притиснати от китайски производители с различна степен на адекватност, реши да обнови своята А серия.
  Нека да разгледаме новия модел A20S и да сравним характеристиките, за да можем да си направим изводите […]

  Continue Reading →

Отзиви от клиенти

Какво казват клиентите на GSM-Serviz.com

Имате нужда от професионален сервиз за смартфони? Потърсете ни на адрес GSM-Serviz.com. Поправка на телефони, смартфони, таблети. Оторизиран сервиз на iPhone, Samsung, HTC, Lenovo, Sony, Nokia, Alcatel.

GSM-Serviz

Отстраниха проблема при зареждане iPhone 6 за 1 час! Изключително качествена работа. Редовен клиент съм вече, занесох телефона на сестра ми за ремонт.

Цветан Николов

Занесох моя Samsung S5 за ремонт на дисплей. Оказа се, че само стъклото е счупено! Обясниха ми каква е разликата и ми взеха в пъти по-малко пари. Останах очарована от това отношение, среща се наистина рядко в днешно време!

Мария Григорова